Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Le tudnátok nekem írni pár jó...

Le tudnátok nekem írni pár jó viccet?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

googülbe beírod viccek

[link]

2012. nov. 3. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:

(dominik)!!!!!

eddigi összes kérdésed

hülyeség volt

de tényleg

viccet akarsz hallani/olvasni

be írod google-ba

nap vicce

legjobb viccek ....

2012. nov. 3. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A Duna tévések lemennek vidékre, hogy bemutassák, hogyan élnek ott az emberek, hogy telik egy nap falun.

Megkérik az egyik paraszt bácsit, hogy mesélje el, mit szokott csinálni, reggeltől estig.

- Hát, hajnalban fölkelek, oszt megiszok egy kupica pálinkát.

- Állj, állj, ez így nem lesz jó! Csak nem mondhatjuk a nézőknek, hogy maguk már korán reggel ivással kezdik a napot. Tudja mit? Mondja helyette azt,hogy fölkel, és elolvassa az újságot. Na, tessék. Fölvesszük újra.

- Hát, hajnalban fölkelek, oszt elolvasom az újságot. Adok enni a malacoknak, oszt kiolvasok még egy újságot. Délelőtt kint dolgozgatok a fészerben, oszt kiolvasok közbe két- három könyvet. Délben ebédhez elolvasok két magazint, aztán ebéd után körbejárom a birtokot. Közben elolvasok még egy könyvet. Este behajtom az állatokat, aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmegyek a könyvtárba, ott együtt olvasgatunk a haverokkal, de az csak 10-ig van nyitva. Utána még át szoktunk menni a Józsihoz, mert neki saját nyomdája van...

A tanár felelteti Mórickát:

-Móricka honnan jön az áram?

-Az őserdőből.

-Ezt miből gondolod?

-Mert, amikor a múltkor elment az áram, apa azt mondta:

-Már megint lekapcsolták az áramot ezek a majmok.

A 10 éves kisfiú az édesapjával sétál. Egyszer csak egy piros lámpás ház elé érnek, ahol erősen kifestett lányokat látnak. A gyerek megkérdezi:

- Apu! Milyen ház ez?

Az apa nem tudja hirtelen, mit mondjon, nem akar hazudni, mire nagy nehezen kitalál valamit:

- Ez egy kupleráj. Tudod, itt hölgyek nyújtanak örömöt férfiaknak pénzért. A kisfiú tudomásul veszi. Hazamennek, a fiút nagyon furdalja a kíváncsiság, hogy milyen örömöt kaphat, összeszedi minden zsebpénzét, elmegy a kuplerájba.

Ott a madam elé kiteszi az összes zsebpénzét, és azt mondja:

- Örömöt szeretnék! A madam ránéz, hát gondolja, azért mégsem kellene a kisfiút még beavatni, hát süt neki palacsintát. Miután végzett a kisfiú, hazamegy.

Otthon kérdezi az apja:

- Hol voltál, kisfiam?

- A kuplerájban voltam. Az apának hatalmasra nyílnak a szemei:

- És milyen volt?

- Hát, kilencet bírtam, a tizediket már csak széthajtottam és kinyaltam...

2012. nov. 4. 00:29
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. nov. 4. 18:27
 5/5 anonim válasza:

A saját vicceimet írom be

- Hogy hívják a harcos baromfit? Duck Norris.

- Miért nem megy be János gazda baromfiudvarába rókakoma? Duck Norris miatt.

- A Pangea őskontinens Chuck Norris miatt szakadt szét hat földrészre (Európa, Ázsia, Afrika, Amerika, Ausztrália, Antarktisz).

- A cigány lovának az istállóját hogy hívják? Lovár.

2012. dec. 24. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!