Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Télapózás, névhúzás milyen...

Télapózás, névhúzás milyen vers, találós kérdés?

Figyelt kérdés

Az osztályban szoktunk tartani ilyen ajándékozást karácsonykor (persze nem 24-25-én hanem most 20-án lesz) És én a legjobb barátomat húztam !! Az osztályfőnököm azt mondta hogy amikor átadjuk az ajándékot kell mondani egy találós kérdést vagy verset az illető neve alapján hát... Akit húztam úgy hívják hogy PATRIK . Tudtok nekem mondani olyan verseket vagy találós kérdéseket mondani amiből ki lehet találni az illető nevét? És még annyi h egyáltalán nem tudom mit vegyek neki!! Tanácsokat légyszíves adjatok! Néhány infó róla:

- Imád kosarazni

- Szeret gépezni

- Nagyon szeret hülyéskedni (ezzel nincs egyedül)

Előre is köszönöm!!! :)

2012. dec. 2. 08:03
 1/2 webnyelv ***** válasza:

Kihúztam a nevedet,

elmondom a versemet.

Petőfi nem vagyok,

verset írni se tudok,

de repül a nehéz golyó, ki tudja hol áll meg,

ki tudja hol áll meg, s bepottyan-e oda, ahova kell.

Rím ebben nem volt, de sebaj,

...

Most több nem jut eszembe. :(

2012. dec. 5. 00:07
 2/2 Gabriella cz... válasza:
Szia szeretnék azon beli segitségett kérni kéne nekem azon nyomban egy vers mesélek a személyről! Ákosnak hívják vicces bohockodás személyisége kötekedő szereti a páromnak ütni a fejét elvenni a táskáját és mindenre mutogat mint egy süket néma, és mivel most mikulás van és nem ehet édeséget mert fáj a foga igy most megszivta és ebben szeretném a segitségedet kérni ha lehetséges! Előre köszönöm szíves segítségedett!
2023. dec. 4. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!