Erdélyi arisztokrata ismerősöm meghívott a kastélyába. Arra kért, hogy fokhagymát és keresztet ne vigyek. Fogadjam el a meghívást?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 16:12
1/8 anonim válasza:
én mindenképpen vinnék a helyedben fokhagymát na meg keresztet is...azt is...mindenképpen!!!!!
2/8 anonim válasza:
Vigyél neki ajándékot! Néhány ötlet: szűz lány(ez a legritkább),egy új koporsó mindig jól jön,fogfehérítő fogkrém,polaroid napszemüveg hordozható sátorral,AIDS-teszt,vércukorszint mérő(hátha diétázik).
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, sovány...habár napfénynél még sohasem láttam
2009. aug. 18. 18:29
4/8 anonim válasza:
Háát ne vigyél.De karót vihetsz . :P
5/8 anonim válasza:
Add át légyszíves üdvözletem az öreg Tepesnek!
(nem kell félni, nem fog fájni)
6/8 anonim válasza:
Ne vigyél, ha már így kérte... számszeríjat vigyél, és ezüstgolyós puskát. Vadászni is mentek, nem?
Szűz lányt tényleg vihetsz, az sehova sem rosz ötlet. Nem is kell odaadni másnak...
7/8 anonim válasza:
szűz lányt vigyél mindenképp de mivel ritka ezért ovodában talán találsz de inkább még a bölcsiben keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!