Van egy jóféle laptopom, de nem tudok rá Vindózt tenni! Hogy kell?
Az a laptop neve hogy TESCO 24-AKT-Travel 6, a Coop-ban
vettem.Van benne komoly 8 KB RAM,a Winchester 9 MB.
A processzor 3,5 MHZ, és az oldalán van egy kazetta lejátszó.Kéne bele kazettás Vindóz 2000, aszongyák jó,
de néha nem indul el.A 50x70 px felbontású képenyőn az jelenik meg, hogy CBA Softver, Hungary, no operating system,out of memory, error...mit tegyek
nem tudok rá Vindózt tenni! Hogy kell?
fogsz egy csavarhúzót és egy lécfeszitöt, kiszeded a nyilászárót tokostul és rábaszod a kompúterre.ráisraktad
nekem volt ilyen
vindoz 3.0 ment rá és előtte 2 napig fagyasztottam a frizsibe, mert azt szereti
A cba még nem volt akkor, hercules monocrom volt a divat
out of memory... szokásos üdvözlő felirat gyanánt.
csak 2 mb ramja volt, de a vinyó 20 mb-ja feneketlen zsáknak tűnt.
Drága volt, ami érthető, mert rendkívül gyors és modern jószág volt. Kb. 1000 dolcsi.
Asszed viccelek?
A nyílászárós ötlet jó lenne, csak nem fér bele az ablak
a kazettalejátszóba, Apple-el is próbálkoztam, beleharaptam
egy almába, beleraktam, de a processzor csak 2 magos, az
alma meg 6, így nem indult el...:(
Képzeljétek el, egy új dologgal próbálkoztam:egy zenés
kazettát tettem bele, amin Justin Bieber számok voltak.
A gép először azt írta ki, hogy "Installing operating system, aztán "please buy Windows Media Player", aztán
rossz minőségben, recsegősen elkezdett szólni a Dzsásztin
Bíbör zene.Aztán recsegés, és furcsa zajok...de nem a hangszóróból, hanem a gépből jött.Mintha a merevlemez forogna 20000-es fordulatszámon, kb. olyan hang.Aztán egyre gyorsabban, és felrobbant a gép.Kis darabok repültek
szét, néhány belém fúródott.Szóval ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!