Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van egy jóféle laptopom, de...

Van egy jóféle laptopom, de nem tudok rá Vindózt tenni! Hogy kell?

Figyelt kérdés

Az a laptop neve hogy TESCO 24-AKT-Travel 6, a Coop-ban

vettem.Van benne komoly 8 KB RAM,a Winchester 9 MB.

A processzor 3,5 MHZ, és az oldalán van egy kazetta lejátszó.Kéne bele kazettás Vindóz 2000, aszongyák jó,

de néha nem indul el.A 50x70 px felbontású képenyőn az jelenik meg, hogy CBA Softver, Hungary, no operating system,out of memory, error...mit tegyek

2012. nov. 30. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Túl fejlett a géped,erre csak OSX Snow Leopárdot tudsz tenni,esetleg Mountain Lion-t.Windowst nem.
2012. nov. 30. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:

nem tudok rá Vindózt tenni! Hogy kell?

fogsz egy csavarhúzót és egy lécfeszitöt, kiszeded a nyilászárót tokostul és rábaszod a kompúterre.ráisraktad

2012. nov. 30. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem volt ilyen

vindoz 3.0 ment rá és előtte 2 napig fagyasztottam a frizsibe, mert azt szereti

A cba még nem volt akkor, hercules monocrom volt a divat

out of memory... szokásos üdvözlő felirat gyanánt.

csak 2 mb ramja volt, de a vinyó 20 mb-ja feneketlen zsáknak tűnt.

Drága volt, ami érthető, mert rendkívül gyors és modern jószág volt. Kb. 1000 dolcsi.

Asszed viccelek?

2012. dec. 1. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
videómegosztókon írd be hogyan kell és lehet megtanulod!!! sok ijen videó van. ha ez nem megy akkor vidd el egy laptop szerelő féléhez és kérdezd meg hogy kell!ő biztos tudja!
2012. dec. 1. 17:06
 5/7 A kérdező kommentje:

A nyílászárós ötlet jó lenne, csak nem fér bele az ablak

a kazettalejátszóba, Apple-el is próbálkoztam, beleharaptam

egy almába, beleraktam, de a processzor csak 2 magos, az

alma meg 6, így nem indult el...:(

2012. dec. 2. 13:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Képzeljétek el, egy új dologgal próbálkoztam:egy zenés

kazettát tettem bele, amin Justin Bieber számok voltak.

A gép először azt írta ki, hogy "Installing operating system, aztán "please buy Windows Media Player", aztán

rossz minőségben, recsegősen elkezdett szólni a Dzsásztin

Bíbör zene.Aztán recsegés, és furcsa zajok...de nem a hangszóróból, hanem a gépből jött.Mintha a merevlemez forogna 20000-es fordulatszámon, kb. olyan hang.Aztán egyre gyorsabban, és felrobbant a gép.Kis darabok repültek

szét, néhány belém fúródott.Szóval ennyi...

2012. dec. 2. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
figyelj NAGYON egyszerű! dobj rá egy vanilia fagyit, de ha azt írja ki: twilight lejátszása, indul... akkor gyorsan nyomd ki! meg fog jelenni a szobádban az 1D akiknek majd ezt kell mondani: Csillámpóni! és megcsinálják neked!! utána persze meg kell hallgatnod a Take Me Home albumjukat... (én szeretem :D) utána 3-4 nap múlva újra el fog romlani, akkor vidd el a büfés nénihez! ad majd cukorkát is, meg megszereli a laptoopot és rárakja a vindózt! de utána Nicki Minaj, rappelni akar veled, EL KELL FOGADNOD VAGY ELŐRÖL KELL ELKEZDENI A FELADATSORT!! pitbullal duettezned is kell!!!!!!! táncolj egy kis gangnam style-t!!!!!!! és énekeld ezt: Opp, opp , opp oppá vindóvz sztájl!!!! :33 végül játssz egy dínóval (segítség: a neve Rex lesz) de sose engedd, hogy fogócskánál elkapjon vagy megesz :OOO chuck norris elől vigyázz a szomszéd néni házában bújt el!!! egyél szilvalekvárt ami majd szupererőt ad, és leütöd Chuck-t!!!!! a temetésén majd egy virágot szagolj meg és a büfés néni, psy, chuck szelleme, pitbull,1D, nicki minaj és odaviszik a laptopodat megszerelve! :3 ugye milyen kedvesek? és ez KÖNNYŰ!! én már 7x-erre is megcsináltam tegnap. összejöttem harry styles-el... na írj ha bevált!!!
2013. ápr. 24. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!