Írnátok nekem jóféle beszólásokat? :D
Figyelt kérdés
Az Újévre fel kell tölteni a készletet mert a régiek elkoptak XD Ami eszetekbe jut és még nincs agyon járatva :)2011. jan. 2. 20:34
1/16 anonim válasza:
Olyan hülye vagy, hogy ha a hülyeség növesztene, akkor te ülve nyalnád a napot.
2/16 anonim válasza:
Segített volna világra a Geréb Ágnes.
Fuvarozzon haza a Stohl Buci.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi :D
Jöhet még
2011. jan. 2. 20:47
4/16 anonim válasza:
Szerintem azok a jó beszólások, amik maguktól jönnek, egy beszélgetés közbe. Én ezzel készítem ki az embereket. És sajnos ezért nincs sok barátom :S
5/16 anonim válasza:
Régiek: Alakul mint púpos gyerek a prés alatt. Olyan tuskó vagy, hogy fütyülnöd kell az erdőben különben kivágnak.
6/16 anonim válasza:
Akkora tuskó vagy, hogy ha egy helyben állsz fél percig, akkor beléd költözik a mókus.
9/16 ŁoŁ válasza:
ha a hülyeséget távolságban mérnék sosem érnél haza valahogy igy van :)()()()()()()(()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()<----ezt nem tom miért csináltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!