Ti kik /mik lennétek szívesen?
Gondolok itt unikornis, sellő... De írhattok egészen másfélét is. Én például szívesen lennék kelkáposzta, de olyan, amelyik közben nindzsa is!! *-* Az olyan vagány! :D
(Csak poén:) )
Én legszívesebben szürke eminenciás lennék.
Lenne egy ismert uralkodó, mindenki azt hinné, hogy ő találja ki az irányelveket, és az mászkálna az összes fogadásra meg díszvacsorára (utálok repizni :P ), én meg a háttérből irányítanék, és mindenki azt hinné, hogy egy jelentéktelen kis hivatalnok vagyok, és senki nem is foglalkozna velem.
XD
Ment a zöld nektek is:)
Kézrátételes mellnagyobbító:)
Erről jut eszbe: Kézrátételes mellnagyobbítást vállalok! :D
Kérdező, hány éves vagy?:)
vissza vonom en inkabb hajotorott szeretnek lenni egy olyan szigeten ahol minden cukorbol van es a patakokban COLA csorgedez...es megfiatalitt mindenkit aki iszik belolle,(meg is oregithet ha azt akarod)
Es ott vannak hazi nem embert megtamado kutyabol kart csinalo oroszlanok XD
Saját magam. Nem szívesen lennék más.
Élném tovább a megszokott életemet, akkor is, ha néha rossz, akkor is, ha néha jó fordulatot vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!