Mi 404 teljes története?
A híres mémmé vált személy. Érdekelne hogyan kezdődött és végződött ez az egész. :) Én csináltam meg Spore-ban pár az oldalon fellelhető mémet, az itteni alapokból lehetne írni egy jó kis vicces Sci-fi történetet ami leginkább a galaxis útikalauzra hasonlítana. (Ennek lehetne az a címe hogy túl a hülyeség határain)
( [link]
404 úgy hallottam reptoid fogságban van, de már olvastam történeteket arról hogy talán már kiszabadult.
Kedves Adminok!
Kérlek titeket had maradjon ebben a kategóriában, mert itt vannak ezen érdekes mémek "szakértői". :)
Pontosítom a híradást.
Nem terminátorba, hanem radiátorba...
404-et lehet kiszabadították a krixkraxiak vagy a csillámfaszlámák :D
az biztos hogy amit 404 meg a követői összehordtak eddig, simán kitellne belőle egy újabb hat-epizódos Csillagokháborúja, főleg december 21 amikor a sok hülyegyerek várta a lumbulábi, reptoid meg guargumi flottát :D
404 az 51-es területen született. A "szülei, akik a spermát és a petesejtet adó donorok ismeretlenek, állítólag egy űrlénykztató volt az apa, az anya pedig kutatásánakk egyik tárgya.
404-nek ezért furcsa kinézete van, félig ember, bár papa is inkább űrlényre hasonlít, félig pedig földönkívüli, ezért nem lehet találni a valódi kinézetéről hiteles képet.
Ugyanakkor fel tudja venni bárki alakját, képességei pedig lehetővé teszik, hogy egyik nap orvos, m,ásik nap űrhajós, harmadik nap csatornamunkás legyen, hasonlóan Jarodhoz, a Kaméleonhoz.
A minap találkoztam vele, és megkérdeztem, mi jelent legfőbb veszélyt ránk magyarokra. Onnan tudtam hogy ő az, mert kanalazva itta a kóláját.
Ő annyit mondott a bizallmatlanság és a tudás hiánya. Ezéret megy ki mindenki külföldre, ez viszont jó az ellenséges Xeneon bolygónak, akik majd az elhagyott országunkat akarják benépesíteni a maguk űrlényaivel.
Mutatott nekem egy fényképet egy xeneoniról, mire én kis híján elhánytam magam.
Mikor lecsillapodtam, akkormegkérdeztem, hogy akkor miért vannak ilyen politikusaink, akik a kapzsiságukkal és a javaink elkobzásával valósággal elkegetik az országból a polgárokat?
Erre ő:
--Ők is a Xenekkel paktáltak le. Szerződést írtak velük alá, aminek alapján mindig megkapják tőlük a napi forgatókönyvet, amiben az áll röviden, hogy csoportokat kell alakítaniuk, amiket pártoknak hívnak, és minden pártnak gyűlölnie kell a másikat. Valójában viszont az egész egy nagy színjáték.
--És mi lesz akkor ezekkel a plitikusokkal, ha a xeneknek már nem lesz rájuk szükségük?
Erre 404-es
--Mennek Xeneonra trágyát lapátolni.
--Értem. Van Xeneonnak valami más neve is?
404 bólintott
--Ezt a nevét annak a bolygónak eddig csak én ismetem, most már te is. Van viszont egy közismertebb neve, amin az egyház már régóta emlegeti. Ha azt mondom, Pokol, akkkor már minden világos.
--Persze. Akkor ezek a xenek...
--Ők az ördögök. Csak így hívják és hívatják magukat, hiszen az "ördög" elnevezés igecsak pejoratív, és ez okot adhat a diszkriminációra szerintük. Meg is követelika hivatalos eljársban is, hogy ők a xenek, különben perrel fenygetőznek, amit rendszerint meg is nyernek.
--Honnan ismerek fel egy xent?
404 a szemebe nézett.
--Ezeknek az a legfőbb ismérvük, hogy nem tudod felismerni őket, akárcsak a nindzsákat.
Erre 404 szemei fucsa fényben kezdtek villódzni:
--Nem láttál semmit, nem hallottál semmit, nem beszélsz semmiről.-- hipnotizált engem
--Nem láttam semmit,, nem hallottam semmit, nem beszélek semmiről.
Mire magamhoz tértem a hipnózis okozta kábulatból, ő már eltűnt.
Nem láttam, nem hallottam semmit, és nem beszélek semmiről. De arról nem volt szó, hogy ne írjam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!