Mennyi az esélye, hogy itt találok valakit, akivel lehet értelmesen kommunikálni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 13:54
11/13 anonim válasza:
én értelmes vagyok (már amikor) nekem írhatsz... :DD
nem vagyok se okos se buta se önző se segítőkész, szegény vagyok de gazdag, életművész vagyok és utálom az emberek 88 százalékát :)
24 N
12/13 anonim válasza:
Semmi, én pl. többekkel üzengettem egymásnak többféle témában és mind elhalt. Ez a hely annyira se személyes mint egy cset, megbeszéltek amit akartok, esetleg üzenetben folytatjátok egy darabig aztán heló. Sőt volt olyan akivel blogot indítottam, de sose írt egy sort se, egyszerűen felszívódott.
Azért ha van olyan jófej, intelligens, huszonéves személy (csajok előnyben :D) aki ezt megcáfolná, írjon bátran.
13/13 anonim válasza:
Ha beszélgetni szerettél volna,szívesen állok rendelkezésedre,de kommunikálni nem vagyok hajlandó,mert ez a nyelvi sznobizmus nem vonz,így Te sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!