Mi volt az utolsó dolog ez idáig, amin úgymond "besírtál" a nevetéstől?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 14:43
2/10 anonim válasza:
jútúbon néztem a vicces videókat és ott volt néhány amin kiakadtam a röhögéstől :D
3/10 anonim válasza:
tegnap a bcs-i superinfo-ban olvastam egy átképzéses tanfolyamhirdetést amit jehovák adtak fel XDXDXDXDXDXDXD
nagyon ott volt a szöveg, fél napig sírtam rajta xd
4/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
9/10 Emoo96 válasza:
kb minden fél órában röhögőgörcsöt kapok de azt félóráig :D
10/10 anonim válasza:
Van egy csaj a suliban, aki állandóan az osztálytársam(fiú) nyakán lóg/akarna lógni, és egyszer írja neki facebookon, hogy holnap találkozzanak az iskolai büfében, mert egy nagyon fontos dologról akar vele beszélni, és adni akar neki valami életre szólót. Ez talán még nem is ANNYIRA gáz, csakhogy a mi büfénk kb. 3,5 négyzetméteres, és mindig tele van.. :DDD El se hiszem, hogy még vannak ilyen sötét emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!