Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Reptoid nyelvkönyvek?

Reptoid nyelvkönyvek?

Figyelt kérdés
Szeretném megtanulni a reptoidok nyelvét, elvégre év végétől nagy hasznát vehetem majd. Léteznek nyelvkönyvek, vagy nyelvtanfolyamok? A RÓKA (reptoid órák könnyedén alapfoktól) bevált valakinek?
2012. nov. 5. 22:00
1 2
 1/12 anonim válasza:

Ők nem beszélnek, hanem szisszegnek !

Vegyél órát egy gyíktól vagy Varánusztól.

2012. nov. 5. 22:02
 2/12 anonim válasza:
37%
Most látom, hogy trollkodsz ! Ne trollkodjál. A Reptoidok nagyon is valósak !! Sok video van róluk neten, pl Britney reptoid. Obama Reptoid. David Icke Reptoid, stb
2012. nov. 5. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
38%

Én tudok neked segíteni.

Anyanyelvi szinten beszélek reptoidul, tőlük tanultam személyesen.

Nyelvkönyv még nem létezik, illetve csak folyamatban van, most készítem az első reptoid-angol nyelvkönyvet és szótárt.

Egyéni és kiscsoportos oktatást vállalok. Akik már eljutottak a középfokig, azoknak anyanyelvi tanár is rendelkezésükre áll alkalmanként.

2012. nov. 5. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:

A RÓKA (reptoid órák könnyedén alapfoktól)

NEM TANÍTANAK MEG CSAK A PÉNZT SZEDIK BE!!

A Katedra nyelviskolát ajánlom én is ott tanultam meg reptoidul lehet a párommal kiköltözünk reptoidok bolygójára ott több a munka lehetőség és jobb a színvonal..

2012. nov. 5. 23:23
 5/12 anonim ***** válasza:
A reptoidok az úgynevezett Kashari nyelven kommunikálnak egymással. Ezt ember egy hétköznapi ember sosem fogja megtanulni. Ezért fognak a reptoidok és az emberek közöse egy új fajt létrehozni.
2012. nov. 6. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, de több dialektus is van a bolygón: Kardassziai, párszaszájú, Annunaki reptilián és még több kisebb.
2012. nov. 9. 22:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Amennyiben igény van rá, én szívesen tartok reptoid nyelvleckéket, kezdőtől felsőfokig! Cserébe hullámos papagáj fiókákra van szükségem (2 papagáj/60 perc).

Mandula reptoid ezredes

2012. nov. 10. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Mandula nevű reptoid ezredes nem is létezik. Ez egy átverés, ne higgyetek neki.
2012. nov. 10. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Sok a hozzád hasonló hitetlen. Számomra ez kacagtató.

Szép estét.

Mandula ezredes

2012. nov. 10. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Tudnék róla ha parancsnokságom alá tartozna egy Mandula nevezetű ezredes.

Tisztelettel,

Kakaó tábornok

2012. nov. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!