Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van egy osztálytársam őt...

Van egy osztálytársam őt szeretném megszivatni? Szerintetek hogy csináljam?

Figyelt kérdés

csak mondom az a...társam 70 kila és 10 éves és 88% ja zsir

Mien szivatásokot tudtok ami beválhat a suliba?

UI:Ne nézzetek hűjének ha azt irtam akk ugy is van

2012. nov. 2. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Anyááád, 10 évesen azért én tudtam helyesen írni, ha ő is így ír szivasd meg azzal, hogy az asztalára raksz egy Magyar Helyesírási Szabályok könyvet, jókis hecc lesz.
2012. nov. 2. 17:02
 2/9 anonim válasza:
85%
Kend be a fejét zsirral!
2012. nov. 2. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

attól hogy valaki kövér miért kell bántani? Belegondoltál abba, hogy milyen lelki betegségeket okozhatsz neki ezzel? Lehet hogy nem azonnal betegszik ebbe bele, hanem évekkel később, és akkor már bánni fogod, hogy ez miattad van. És azt vajon tudod, hogy miért kövér? Lehet hogy valami betegsége van, lehet hogy azért, mert ilyen az alkata, vagy bármi, amiről lényegében nem ő tehet.

Nagyon nagy paraszt vagy ha tényleg azért akarod őt szivatni, mert kövér.

És ahelyett, hogy mások életébe beleásnád magad, inkább tanulj meg helyesen írni, mert a 70 kila, az 70 kg, a 88% ja, 88%-a, a Mien az milyen, a hűje, hülye és az irtam is írtam valójában.

Egy oltári nagy paraszt vagy gyerekem, ha tényleg ez okból akarod valakinek elb.aszni az életét.

2012. nov. 2. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden hozzászólónak igaza van.

De kérlek, ne sértegessétek a parasztot azzal, hogy ilyen gyökérhez hasonlítjátok.

Köszönettel: egy vidéki paraszt.

2012. nov. 2. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Há te hán kila vagyol tesvírem?
2012. nov. 2. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
4%
mi úgy piszkáljuk a duci gyerekeket hogy az irodalom könyvbe keresünk duci embereket és kiabálunk ez a husi(így hívjuk a dagi kölyköt)de terebélyes a segge meg ilyenek hogy kiabálunk a folyosón hé te dagadt és befutunk a wc-be szerintem csúnya dolog de mégis olyan vicces
2012. nov. 3. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Nagyon debil lehetsz.
2012. nov. 3. 13:12
 8/9 anonim válasza:
100%
ott a pont utolsó XD
2013. jan. 4. 22:09
 9/9 A kérdező kommentje:

1.Ső válaszoló nem kioktatást kértem hanem viccet.

Amugy meg azért akarjuk megtréfálni mert mindenkit bánt és próbálunk egy vicces de enyhe módon "visszacsapni" szóval nem ojan komoj tráfákra gondolok hanem kis viccekre.

És ha akarjátok tudni én is vidéki paraszt vagyok :)

2013. szept. 27. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!