Kéne csinálni egy Gyakori kérdések, vagy Facebook pártot?
Figyelt kérdés
Gondoljuk bele, hogy igen. Mi lenne az elképzelés, milyen irányelvek szerint működne? Baloldali, vagy jobboldali lenne?2012. okt. 30. 13:08
1/9 anonim válasza:
*kirak táblát* "V&Anonymous pártot a magyar kormányba!"
2/9 A kérdező kommentje:
Vártam a sok - sok trollt, erre fel, semmi ötletelés nincs itt, pedig a politika rovatban, hányszor olvasok világmegváltó ötleteket, amik alapján, akár Európára is ki lehetne írni Magyarországot.
2012. okt. 30. 14:50
3/9 anonim válasza:
Egy gyakorikérdések párt jó lenne, mert nem kellene a Parlamentbe menni, hanem csak ide kellene írni, hogy mit csináljanak és kész. :D
A Faszbúkot inkább hagyjuk.
4/9 anonim válasza:
Én próbálkoztam ilyesmivel, de ráhagytam a feket BMW-s incidens után...
5/9 A kérdező kommentje:
# 3: ez jó ötlet!
# 4: mi is volt pontosan? Mesélsz róla?
2012. nov. 2. 18:23
6/9 anonim válasza:
Hát az úgy volt, hogy...
Éppen nagyba olvastam a Face posztokat a retyón, mikor 3 fekete ruhás emberke betörte a WC ajtaját és kirángattak fegyverrel még azt se engedték, hogy a gatyámat felhúzzam és utána betuszkoltak egy fekete BMW csomagtartójába. De a többiről nem beszélhetek, mert akkor vissza térnek. :(
7/9 anonim válasza:
pártolva vannak, különben nem jöttek volna létre, meg aki benne van, az már eleve pártolja!!!
8/9 anonim válasza:
és aki pártolja azzal hogy benne van, de mégse pártolja őket azzal hogy veszekszik valakivel vagy valakikkel, olyankor még saját magát sem pártolja. ott már gondok vanna......
9/9 A kérdező kommentje:
Mivel én vagyok a 6/9-ed, ezért megszavazom azt, hogy ... Kötelező legyen a virslis palacsinta, még a vegetáriánusoknak is!
2015. ápr. 4. 04:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!