Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kéne csinálni egy Gyakori...

Kéne csinálni egy Gyakori kérdések, vagy Facebook pártot?

Figyelt kérdés
Gondoljuk bele, hogy igen. Mi lenne az elképzelés, milyen irányelvek szerint működne? Baloldali, vagy jobboldali lenne?

2012. okt. 30. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
*kirak táblát* "V&Anonymous pártot a magyar kormányba!"
2012. okt. 30. 14:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Vártam a sok - sok trollt, erre fel, semmi ötletelés nincs itt, pedig a politika rovatban, hányszor olvasok világmegváltó ötleteket, amik alapján, akár Európára is ki lehetne írni Magyarországot.
2012. okt. 30. 14:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyakorikérdések párt jó lenne, mert nem kellene a Parlamentbe menni, hanem csak ide kellene írni, hogy mit csináljanak és kész. :D

A Faszbúkot inkább hagyjuk.

2012. okt. 31. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Én próbálkoztam ilyesmivel, de ráhagytam a feket BMW-s incidens után...
2012. okt. 31. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:

# 3: ez jó ötlet!

# 4: mi is volt pontosan? Mesélsz róla?

2012. nov. 2. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát az úgy volt, hogy...

Éppen nagyba olvastam a Face posztokat a retyón, mikor 3 fekete ruhás emberke betörte a WC ajtaját és kirángattak fegyverrel még azt se engedték, hogy a gatyámat felhúzzam és utána betuszkoltak egy fekete BMW csomagtartójába. De a többiről nem beszélhetek, mert akkor vissza térnek. :(

2012. nov. 2. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
pártolva vannak, különben nem jöttek volna létre, meg aki benne van, az már eleve pártolja!!!
2015. ápr. 2. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
és aki pártolja azzal hogy benne van, de mégse pártolja őket azzal hogy veszekszik valakivel vagy valakikkel, olyankor még saját magát sem pártolja. ott már gondok vanna......
2015. ápr. 2. 18:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Mivel én vagyok a 6/9-ed, ezért megszavazom azt, hogy ... Kötelező legyen a virslis palacsinta, még a vegetáriánusoknak is!
2015. ápr. 4. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!