Mindenféleképp becsapna a róka? mire figyeljek?
Figyelt kérdés
az üveghegyhez megyek nyaralni de keresztül kell mennem a kerekerdőn, egy éjszakát itt is eltöltök. beszéltem egy farkassal aki azt mondta nagyon figyeljek arra hogy a rókával még csak szóba se álljak ha meglátom, ha kérdez is valamit ne válaszoljak semmit, mert őt már rengetegszer átverte, megalázta. tényleg ilyen ez a "róka koma"? hogy tudnám elkerülni a vele kapcsolatos negatív élményeket ha össze is futok vele? nagyon nem szépeket mondott a farkas...persze egyikőjüket sem ismerem, nem tudom most ki mondd igazat vagy hogy is van ez..2009. aug. 10. 18:23
2/5 anonim válasza:
A farkas igazából fordított pszichológiát alkalmazva próbálta befolyásolni a tudatod, mivelhogy valószínűleg ő maga volt a róka csak farkas jelmezben, ezzel a mellébeszéléssel pedig pont azt érte el, hogy a rókában bízz ne a farkasban bár lényegében mindegy melyikükben bízol ha mind2 karakter egy és ugyanaz. emellett szerintem a róka súlyos személyiségzavarban szenved és szenilis így nem tudja eldönteni, hogy ő most róka vagy farkas!? De amúgy vigyél egy puskát és lődd agyon mind2t az a biztos! (egy emberbőrbe bújt róka)
3/5 A kérdező kommentje:
hmm... lehet benne valami...
2009. aug. 10. 19:03
4/5 anonim válasza:
A legjobb ha nem bízol senkiben, főleg nem ilyen kerek erdőkben!
(egy emberbőrbe bújt ember)
5/5 anonim válasza:
A farkas egy rasszista neonáci. Te ne legyél az, fogadd a rókát szeretettel, és ha a kisujjad kéri, add a karodat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!