Rámnézett egy srác kb 400 méterről :S lehetek terhes? :S:S
igen valoszinűleg:S
holnap tesztelj mindenképp:D
Bizony!
Lehetsz terhes!
De mivel ez a "távoli" megtermékenyítéses módszert alkalmazta a srác így a vastagbeleden fog kijönni a kölyök nem a hüvelyeden keresztül.
Ez a távoli megtermékenyítés velejárója..., hogy kiszarod a gyereket..
mindig csak a Moncsicsi....
amúgy nem gáz, van akivel megesik. mindenesetre, ha legközelebb megnéz téged a srác 400méterről, húzz a fejére egy óvszert, így védekezhetsz a nem kívánt moncsicsi-terhesség ellen ;)
ez az egyetlen kérdés humor kategóriában, amin röhögtem:D
kedvencem a moncsicsit szartam :D
persze, hogy lehetsz. De csak abban az esetben, ha a ciklusod y=mz/x+27-edik napjában voltál, telihold volt, és te meg vonyítottál.
amint látom, ki is jött a moncsicsi, szóval az eset így volt.
Fogamzásgátlót azt hittem hogy szedek, de kiderült hogy azok csak vitamintabletták voltak. Amikor kiderült ez azt hittem hogy öngyilkos leszek, meg is próbáltam, bevettem egy doboz C VITAMINT, de nem hatott valamiért... egéybként a moncsicsi ugy fejlődik mint egy nemtudommmi, most ment el egyetemre, képzeljétek: felvették! szexológus lesz.
(jaj már a saját hülyeségemen is röhögök :D:D:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!