Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit gondoltok a kék szemű...

Mit gondoltok a kék szemű nőkről általában?

Figyelt kérdés

18 éves csajszi vagyok, barna hajú, és zöld szemű, és eszméletlenül szép vagyok, imádom magamat, leginkább egész nap a tükörbe néznék, hogy állandóan láthassam a csodálatosan zöld szememet, egyébként mindenki más is csodálatosan szépnek talál!! De az összes kék szemű ismerősöm azt mondja, hogy ronda vagyok, úgyhogy tuti, hogy a földkerekség összes kék szemű ringyója egy beképzelt p.csa, akik csak irigyek rám!! Ti is ezt gondoljátok, ugyeee???

(humor! :D egy korábbi kérdés miatt írtam)

2009. aug. 8. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
A korábbi kérdés első válaszolója vagyok, és tökéletesen egyet értek veled!
2009. aug. 8. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
18%

Nem tudom melyik az a korábbi kérdés, de még ha humorból is egy ilyen kérdést feltudsz tenni amiről sugárzik az önteltség beképzeltség akkor szerintem vegyél egy létrát egy kötelet, majd keress egy lámpaoszlopot amire felkötheted magad.(hülye kérdésre hülye választ lehet adni)

Milyen korábbi kérdésről van szó?

2009. aug. 8. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Ez lenne a korábbi kérdés. És a kérdés feltevője, csak azért írt öntelt stílusban, mert a korábbi kérdés feltevője önimádatban szenved.

2009. aug. 8. 18:35
 4/10 anonim válasza:
24%
Nem hiszem, hogy le kellene ringyózni a kék szeműeket. És nem is biztos, hogy irigyek rád. Inkább mély megvetést érezhetnek irántad. :S Figyelj nem hiszem, hogy irigykednék rád. A kék szemben a vizek tisztaságát lehet látni és a kék ég határtalanságát. Mellesleg a kérdést én tettem fel. Ennek ellenére pl. vitrepülök 15 éves korom óta és versenyekre is járok. Sok repülős fiú haverom van és a sok zöld szemű nő pedig engem szúrt ki magának és közben a bokámig sem érnek fel.
2009. aug. 8. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Íííígy van,utáljuk együtt a kékszeműeket xD

(én is kommenteltem az antizöldszemű kérdésénél xD)

2009. aug. 8. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A válasz írója 51 %-ban hasznos válaszokat ad. Ez mindent elárul.
2009. aug. 8. 20:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 51 %-ban hasznos választ adó, a korábbi kérdést feltevő személyke! Látom, az agyi szinted közelebb van a nullához, mint gondoltam volna. Veszem észre, hogy röpke, rövid gondolataiddal átsuhanva a kérdésemen, észre se vetted, hogy ez egy ferde tükröt mutat "szerény" (:DD) személyed felé. Eszem ágában sem volt dicsőíteni magamat, és ócsárolni a kék szeműeket. Én NEM általánosítok, de te annál jobban, és ebből újra csak a hasznos válaszaid százalékára tudok asszociálni. :D Tudom, hogy van pár rendes kék szemű emberke, zöld szeműek egyaránt. Nem tudom, észre vetted-e, de itt az egyetlen hülye kék szemű csak te vagy. Nem tudom, hogy az agyacskád fel tudja-e majd fogni, amit itt most leírtam, de reggel hörpints majd le egy kávét, és próbáld kideríteni, hogy mit is akartam ezzel mondani. Pusszantalak!
2009. aug. 9. 01:41
 8/10 A kérdező kommentje:
U.i. "Sok repülős fiú haverom van és a sok zöld szemű nő pedig engem szúrt ki magának és közben a bokámig sem érnek fel." Hogy jön ide a repülés??? Buta liba... A bokádig sem érnek fel? Biztos jó vastag bokád lehet. Lenne az agyad vastagabb. Jó éjszakát / jó reggelt.
2009. aug. 9. 01:43
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem bejönnek a zöld szemű csajok

F/18 és kék szemű

2009. aug. 9. 11:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Szokek???:)
2009. aug. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!