Valaki tud NAGYON VICCES viccet?
Fogalmunk sincs, hogy neked milyen stílusú humor jön be... de tessék egy, ezt a napokban hallottam, én jót derültem rajta:
Két régi, iskolai barát sok-sok év után újra találkozik. A nosztalgiázás kissé elhúzódik, így úgy döntenek, felmennek egyikük lakására, és ott folytatják.
Vidám társalgással gyorsan telnek az órák, már bőven benne járnak az éjszakában, amikor is a vendégnek feltűnik, hogy a falra van akasztva egy réztányér és egy kalapács. Kíváncsian meg is kérdezi:
- Hát az meg mi ott a falon?
- Az a tányér a kalapáccsal? Egy beszélő óra.
- Hogy mi?
- Várj, megmutatom!
Azzal a házigazda feláll, leveszi a kalapácsot, és ráver vele a tányérra. Erre a szomszédból artikulátlan üvöltés:
- A rohadt anyádat, hajnali fél kettő van, mit vered a falat?!
- Mi van a macska fején?
- ???
- Cirmos cica haj!
megosztanám, de nem kérted. a kérdés az volt, hogy tud-e valaki, én pedig válaszoltam.
viszont a vicc túl hosszú, nézd meg a gyalog galopp című filmet, ha nevetni szeretnél.
3 nő áll egy szakadék előtt
Megjelenik egy tündér és mondja, hogy olyan madárra változtatja őket amilyenné csak szeretnék, hogy át tudják repülni a szakadékot. A vörös: sólyom akarok lenni, mert az olyan erős. Átváltozik sólyommá és elrepül. A barna: Én sas akarok lenni, mert az olyan félelmetes. Sassá változik és elrepül. A szőke: Én pingvin akarok lenni, mert az olyan cuki. -.-"
Egy nőben és egy programozóban mi a közös?
Mind2nek van ciklusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!