Tudtok olyan vicceket amiket mikor először olvastatok, annyira röhögtetek, hogy kicsordult a könnyetek és több percig fetrengtetek?
A majom a folyóparton jóféle jointot szív. Arra jár a vidra, elcsodálkozik, amikor látja a majmot magában vihogni.
Nem bírja szó nélkül, odamegy a majomhoz:
- Te majom, mi ez az anyag...?
- Huhuuuu, apukám, nagggyon jó!!! - röhög a majom.
- Te majom, nem lehetne, hogy én is... egy kicsit... kapjak belőle...????
- Hát jó. Figyelj vidra, szívj egy slukkot, aztán víz alatt ússzál át a folyón és fújjd ki az anyagot... apáááám, meglátod.. szuper lesz!!!!
Úgy is történik... a vidra szív egy slukkot, le a víz alá... túlparton kijön, anyag kifúj... Nagyon bejön neki a dolog, élvezi a feelinget.
Egyszer csak arra úszik a víziló...
- Te vidra, mitől van ilyen jókedved???
- Víziló koma, ne tudd meg.... a túlparton a majomnak olyan príma anyaga van, amit még nem pipáltál... menj át, biztos ad neked is.
A víziló óvatosan átúszik a túlpartra, majd rámosolyog a majomra, mire az ijedten felordít:
- FÚJD KI VIDRA, FÚJD KI!!!!!!!!!
Meghal az alkoholista, a nőfaló és a drogos. Felkerülnek a mennyországba. Szent Péter így szól hozzájuk a túlvilágon:
- Mindenki kap egy szobát és ő határozza meg, hogy mi kerüljön bele!
- Én rengeteg piát akarok! - mondja az alkoholista.
- El van intézve! - mondja Szent Péter, azzal rázárja az ajtót.
- Én baromi nagy mellű, szőke csajokat! - mondja a nőfaló.
- El van intézve! - mondja Szent
Péter, azzal rázárja az ajtót.
- Én rengeteg füves cigit akarok!- mondja a drogos.
- El van intézve! - mondja Szent Péter, azzal rázárja az ajtót.
Eltelik 15 év. Mindegyiknek kinyitják az ajtaját és megnézik mi van velük.
- Engedjetek ki! Elegem van az alkoholból! - mondja az alkoholista.
- Engedjetek ki! Elegem van a nőkből! - mondja a nőfaló.
Kinyitják a drogos ajtaját:
- Valaki adjon már be végre egy rohadt öngyújtót!
Két öreg néni beszélget:
-Ezek a mai fiatalok milyen rendesek, öten szívnak egy cigit és mégis hogy örülnek neki!
hogy hívják Mekk Elek házát?
MEKKÚRLAK
A grófnő meghívja a szomszéd ország grófját, és megkéri a szakácsnét, hogy csináljon gesztenye pürét, az meg gondolja magában haza viszi a gyerekeinek a gesztenyepürét, és a grófnénak babból csinálja meg.Meg is érkezik a gróf,és megeszik a pürét.De a babtól a grófné érzi, hogy szellentenie kell, így azt kérdezi a gróftól: - megengedi, hogy eljátsszam önnek a vihar szonátát.A gróf persze szívesen meghallgatja, így hát elkezd játszani a grófné, és a legnagyobb résznél könnyít magán.1 óra múlva is megint érzi, és ugyan így történik minden.De alig telik el még 1 óra újra elkezdi: - gróf úr eljátszhatom önnek még egyszer a vihar szonátát?
Erre azt mondja a gróf: -természetesen, de kihagyná azt a részt amikor a villám belecsap a fába?
szerintem nagyon jó vicc remélem neked is tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!