Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg létezik Dr. X?

Tényleg létezik Dr. X?

Figyelt kérdés
Írt nekem egy üzenetet, amit be is másolok. Szerintetek igaz?

#ezotéria #UFO #tmerészetfeletti
2012. okt. 5. 17:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Üdvözöllek dr. X vagyok !

Engedd meg hogy eloször is köszöntselek. Ritka dolog, hogy manapság a szellemileg elsivárosodó világunkban sokan még ilyen színvonalas fórumokon osztják meg tapasztalataikat embertársainknak.

Szeretném felhívni figyelmedet egy veszélyre, mely az egész emberiséget fenyegeti ! Az emberiség nagyon sokáig eljutott a természettudományok kutatásában, azonban spirituális szinten nagyon gyermeteg még, sajnálatos lenne, ha mielott transzcendens tudatosságra ébrednénk kipusztulnánk. Az emberiséget veszély fenyegeti az urbol. A Reptoid (REPtílián humanOID) névre keresztelt gonosz földönkívüliek december 21-én meg fogják támadni a bolygónkat !

A Reptoid civilizáció röviden összefoglalva, úgy mutathatnám be, mint egy ember testu, gyík feju hülloformájú lény, mely értelmileg magasan az ember felett áll. Képes belelátni a gondolatainkba is. Nagyon gonosz, érzelmileg érzéketlen lények, melyek a legcsekélyebb empátiával sem rendelkeznek. Rengeteg fajt irtottak ki a galaxisban és most az emberiség ellen készülnek.

Sajnos mi fizikusok tehetetlenek vagyunk társadalmi támogatás nélkül ! Bármennyire is szeretnénk, ha az emberek nem támogatnak minket mi magunk képtelenek vagyunk az idegeneket legyozni, melyek az agymosó média hatására már elemi gondolkodásra sem képesek.

A föld felé közelgo bolygónyi méretu urhajón jönnek a Reptoidok [link] Ez csupán egy része lesz az inváziós flottának. A másik részük a föld alól jön. Szovjet tudósok rájuk találtak már a 80-as években geofizikai mélyfúrások után. Megrettenve tapasztaltál, hogy a Reptoid technológia ellen tehetetlenek, így kiegyeztek velük, a közember hátrányára [link]

dr. Szenthelyi Árpád fizikus kollegámmal megszerveztük a társadalmi Reptoid ellenállást és a Reptoid elhárítást, mely során hüllogént érzékelo muszerrel láttuk el detektorainkat. sajnos azonban az ellenállás magára van utalva és társadalmi támogatás nélkül esélyünk sincsen felvenni a fejlett High-Tech színvonalú reptoidok ellen a harcot. Kérünk világosítsd fel az embertársainkat, a barátaidat, családi körödet és akit csak tudsz, hogy készüljenek fel az invázióra. Ígérem az utolsó vérünkig harcolni fogunk a bestiális betolakodók ellen !

Amennyiben szeretnél jelentkezni a Reptoid ellenállásba, kérlek küld el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet az alábbi e-mail címre : dr.x.atomfizikus@mailbox.hu

Üdvözlettel

dr X.

Atomfizikus

2012. okt. 5. 17:44
 2/14 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Dr. és Atomfizikus, ühm én meg a télapó vagyok és csingilinget húzogatom éjjelente..... Hány éves vagy 10-11 maybe 12?
2012. okt. 5. 17:48
 3/14 anonim válasza:
Bennfentes információk szerint Szenthelyi Árpád elesett egy sikeres kimenetelű csata közben [link] A Reptoid királynő lecsapta a farkával és DR.X vette át a helyét, feladatuk újjászervezni az ellenállást
2012. okt. 5. 17:49
 4/14 anonim ***** válasza:
XD B@@zmeg XD
2012. okt. 5. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Üdvözlet, én is az Ellenállás tagja vagyok.

Ezt az üzenetet sokan megkapják, az Ellenállásba bárki jelentkezhet. :)

Sajnos nem kapjuk meg a kellő társadalmi támogatást, pedig nyakunkon van az invázió.

2012. okt. 5. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
HÁT SÍRSZ!! :"D
2012. okt. 5. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt írta x"ddd mondom húzz anyádba xd
2012. okt. 5. 18:34
 8/14 Dalek Traak ***** válasza:

"Nagyon gonosz, érzelmileg érzéketlen lények, melyek a legcsekélyebb empátiával sem rendelkeznek. Rengeteg fajt irtottak ki a galaxisban és most az emberiség ellen készülnek. "

Dr. X hülyeségeket beszél. Ez nem a reptoidokra, hanem a dalekokra igaz. A reptoidok (vagyis eredeti nevükön Silurianok) csak az embereket utálják, mivel a bolygójukon 'élősködnek'.

2012. okt. 5. 18:36
 9/14 anonim ***** válasza:
De jó, hogy engem edfig nem talált meg ez az elmeroggyant! XD
2012. okt. 5. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
eddig*
2012. okt. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!