Mit csinálnál ha az erdőben találkoznál Slendermannel?
Meglenditenem a nyakamon a fejemet ugy, hogy sebesen körbe kezd forogni es közben vilagitanak a szemeim es a fogaim.
(Majd megkerdeznem, tetszett-e neki a latvanyossag?)
1.Leitatnám.xD
2.''Jó éjszakát'' és leütném!
3.Futnék mint egy állat.
4.Mit keresnék egyedül egy sötét erdőben?
nem tudom, hogy néz ki ez a Schleifermann bácsi, de ha kicsi zöld és dülledt szemű, akkor róla szólt az a vicc:
Elterjedt a hír, hogy a Pilisben valahol leszált egy ufó, és az idegenek kicsik, zöldek és dülledt szeműek, lassan érthetően kell velük beszélni és nem szabad megijedni. Talált is az erdő szélén a pásztor Janó egy olyan dülledtszemű kicsi zöld alakot egy bokor alatt. Hozzá ment és így szólt: - Én Ja-nó va-gyok Pi-lis-szent-ke-reszt-ről és itt le-gel-te-tek. Te ki vagy, és mit csi-nálsz ?
Az ufós válaszol: - Én pedig az itteni erdész vagyok és éppen sz@rok. ☺ ☻ ☺
Megkerdeznem töle, hogy "Hány macskát lehet tartani egyszerre egy kertes házban?", kerdezze mar meg a macskaktol, mennyit ereznek kellemetlennek, mert a kerdezö erre kivancsi, aztan megirnam neki.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!