Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csinálnál ha az erdőben...

Mit csinálnál ha az erdőben találkoznál Slendermannel?

Figyelt kérdés
Gondold csak végig...Bennt a sötét erdőben, akár éjjel, de még nappal is egyedül meglátnád Slendermant. vajon mit tennél ? A kérdés részét képezi az a cselekedet melyet magad adsz erre a helyzetre és az is, hogy szerinted mi lenne a helyes. Mit lehetne tenni, hogy elkerüljük a konfliktust ?
2012. szept. 28. 23:40
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Én ha találkoznák vele és kötekedne vagy követne én akkor pofont adnák neki hogy sorba szedné fel a faágakat és felköszöntené vele az erdészházat :D :D
2012. okt. 7. 14:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Meglenditenem a nyakamon a fejemet ugy, hogy sebesen körbe kezd forogni es közben vilagitanak a szemeim es a fogaim.

(Majd megkerdeznem, tetszett-e neki a latvanyossag?)

2012. okt. 7. 17:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Elenekelnem neki a "Csiga-biga gyere ki, eg a hazad ideki, kapsz tejet-vajat..." kezdetü nepdalt, hatha ki mer jönni a hazabol! :)
2012. okt. 8. 15:26
 14/22 Kameko-san ***** válasza:
Autogrammot kérnék tőle~ *.*
2012. okt. 13. 14:07
 15/22 Csak Szili válasza:

1.Leitatnám.xD

2.''Jó éjszakát'' és leütném!

3.Futnék mint egy állat.

4.Mit keresnék egyedül egy sötét erdőben?

2012. nov. 28. 20:03
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Elmennek pszichologushoz, hatha skizofren roham volt.
2012. nov. 30. 10:26
 17/22 anonim válasza:
Slender bácsi? Ó ismerem ! Letépem a szép tiszta fehér fejét!! xd
2013. jan. 8. 14:47
 18/22 mustafa33 ***** válasza:

nem tudom, hogy néz ki ez a Schleifermann bácsi, de ha kicsi zöld és dülledt szemű, akkor róla szólt az a vicc:

Elterjedt a hír, hogy a Pilisben valahol leszált egy ufó, és az idegenek kicsik, zöldek és dülledt szeműek, lassan érthetően kell velük beszélni és nem szabad megijedni. Talált is az erdő szélén a pásztor Janó egy olyan dülledtszemű kicsi zöld alakot egy bokor alatt. Hozzá ment és így szólt: - Én Ja-nó va-gyok Pi-lis-szent-ke-reszt-ről és itt le-gel-te-tek. Te ki vagy, és mit csi-nálsz ?

Az ufós válaszol: - Én pedig az itteni erdész vagyok és éppen sz@rok. ☺ ☻ ☺

2013. jan. 9. 00:16
 19/22 anonim ***** válasza:
ha felém jönne akkor tökön rúgnám és megverném.ha nem követne akkor is megverném :D
2013. febr. 3. 15:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Megkerdeznem töle, hogy "Hány macskát lehet tartani egyszerre egy kertes házban?", kerdezze mar meg a macskaktol, mennyit ereznek kellemetlennek, mert a kerdezö erre kivancsi, aztan megirnam neki.

:D

2013. febr. 6. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!