Feltalálta a sulit? Hát hallod, te sem járhattál túl sokat oda.
2012. szept. 25. 19:47
2/13 anonim válasza:
nem tudom,de nem volt rossz ember,majd lesznek sokkal nagyobb gondjaid mint a suli
2012. szept. 25. 19:48
3/13 anonim válasza:
Kérdezzétek meg még százan, légyszi.
2012. szept. 25. 19:49
4/13 anonim válasza:
És szerinted jobb ha dolgozol, főleg fizikai munkát, ahol koszolod is magad és nem keresel többet 80 ezernél?
Oké hogy jobb mert amikor végzel már szabad vagy otthon ha a szüleidnél laksz meg munkával gyorsabban elmegy az idő meg ha olyan munkát végzel folyamatosan mozogsz és nem zsibbadsz el a pici fenekeden. De nem olyan jóm az ne hogy azt hidd. És tanulni kell vagy érettségire hogy egyetemre/fősulira mehess, vagy egy szakmát amivel jobb munkát is szerezhetsz magadnak. Én már a 2. szakmámat tanulom ez amolyan műhelyi munka részben ülős meg minden változatos ami pont nekem való. Hidd el majd ha kikerülsz az életbe vissza fogod sírni. Én is visszasírtam amikor már 1 éve szenvedtem burkolóként a tűzőnyári napon a tetőn vagy egy épületoldalán lógva, meg amikor egész nap talpon voltam mert takarítanom kellett. Inkább járj suliba és okosodj.
2012. szept. 25. 19:58
5/13 anonim válasza:
Hát Ágika ez aztán BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
2012. szept. 25. 20:01
6/13 anonim válasza:
Hát biztos, hogy nem én.
2012. szept. 25. 20:28
7/13 anonim válasza:
Annak a barátja, aki a helyesírást találta fel.
2012. szept. 25. 21:36
8/13 anonim válasza:
Hát nem a te rokonod. A génállományodat tekintve...
2012. szept. 26. 12:31
9/13 Atomnindzsa válasza:
Gróf Iskola József horvát bán találta fel 1187-ben, és róla is nevezték el. Azért találta fel, mert rengeteg fiatal kényszerült arra, hogy a Határ úti metróállomáson krumplit, vagy a Szabadkai útnál a seggét árulja, csak, hogy meg tudjon élni. Rájött, hogy rengeteg betöltetlen állás van, amihez középfokú végzettség kell (egyetem ekkor még nem volt), így feltalálta az iskolát, az állásokat betöltötték, krumplit meg vesz mindenki a piacon. Remélem tudtam segíteni. Ha azonban nem vagy meggyőzve és még mindig rühelled a sulit, akkor nyugodtan facebokkozz az órán,én befizetek hozzád egy menetre ha majd 6 általánossal, egy szál semmiben ott állsz a Kamaraerdő környékén, várva a vendégeket.
2012. szept. 26. 20:08
10/13 anonim válasza:
TE! Nem akarok sértő lenni, de én szeretem a sulit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!