Éva Braun nem volt zsidó és ezt az egészet valami barom találta ki!?
Figyelt kérdés
Én nem hiszem el,hogy Hitlernek egy zsidó felesége lett volna.Akkor saját elveit támadta volna meg azzal a házassággal.Sőt akkor nem i s lettek volna követői.2011. ápr. 25. 23:50
1/15 anonim válasza:
Hitlernek a háziorvosa is zsidó volt
2/15 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy zsidó volt
3/15 anonim válasza:
Nem értem mért ne lett volna zsidó. Hitler maga is zsidó volt a nagymamájáról.
4/15 anonim válasza:
hitlet a legtobb ember nem azert kovette, mert jo nacinak lenni hanem azert mert terrorban tartotta a nepet.es nemutolso sorban "jol" manipulalta az embereket.fellenditette a gazdasagot es joletet adott a nepenek.te egy ilyen vezetot nem kovetnel amikor ehezel?
5/15 anonim válasza:
Bár ha rákerestél volna ezt magad is tudnád.
Hitler apai nagyanyja volt zsidó és ráadásul prostituált.
6/15 anonim válasza:
Eva Braun jómódú római katolikus bajor családban született 1912-ben. Apja, Friedrich Braun tanár volt, édesanyja Franziska "Fanny" Kronberger. Nővére, Ilse 1909-ben, húga, Margarete 1915-ben született. (Margaretet Hermann Fegelein SS-tiszt vette feleségül. Egyes történészek szerint Fegelein - akit Hitler 1945 áprilisában hazaárulás vádja miatt kivégeztetett - és Eva között titkos, plátói szerelem dúlt, ám közvetlen bizonyíték nincs erre vonatkozólag)
Tehát Hitler zsidó volt, Eva Braun katolikus.
7/15 anonim válasza:
Manapság is legfőképpen az számít minek vallja magát az ember melyik néphez kötődik a nemzeti tudata. Persze azért elég érdekes lenne ,ha mondjuk itt mifelénk Abaúj-tornafele a helyi roma kisebbség azt mondanák hogy ők üzbég bevándorlók :) De Hitlerre még ráfért az úgymond német kinézetű ember.
8/15 anonim válasza:
Dobok egy kis humort ebbe a rovatba.
Kesessétek meg és kérdezzétek meg Hitlertől :lol
9/15 anonim válasza:
Lehet, hogy volt Hitlerben zsidó vér, de mint láthattuk, nem az dominált...
10/15 anonim válasza:
Hitler sem volt zsidó, nem vette fel mint vallást. Eva Braun pedig tényleg erősen katolikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!