Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A filmekben miért nem mennek...

A filmekben miért nem mennek WC-re?

Figyelt kérdés
Szóval, észrevettem, hogy az emberek, főleg egy komoly filmben sosem mennek WC-re, sosincs olyan, hogy "Bocs, de ki kell mennem." Főleg a katasztrófafilmekben. Talán a Föld megmentése közben még szarni sincs idejük? XD
2009. aug. 2. 18:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
nagyon igazad van,bezzeg dugni meg smárolni mindig van idejük,azt ki nem hagynák sose,jöhet akár a világvége is :D
2009. aug. 2. 18:42
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
de néha kimennek, hogy a wcben ülve fontos információkat hallgassanak ki a világ lerombolásáról:D
2009. aug. 2. 18:56
 3/24 A kérdező kommentje:
Hát de komolyan! Am nektek is igazatok van, h szexelni persze van idő. De am ahogy belegondoltam, hogy mi lenne egy filmben, ha mondjuk épp a Föld megmentéséről van szó, és a főszereplő azt mondja: "Hoppá, ki kell mennem sz@rni" XD elkapott a röhögés xD ( lehet én vagyok nagyon hülye)XD
2009. aug. 2. 19:01
 4/24 anonim ***** válasza:
8%

1.

Mit gondolsz, "komoly" filmeknek? Nem azért ,de egy katasztrófa filmet véletlenül se sorolnék komoly filmnek.Meg abba minek is ilyen, akció kell futkosás, lövöldözés,max pár naposak az események a legtöbbje meg egy nap játszódik.Nem húzzák az időt ilyennel.

2.Mit értesz kimenés alatt.A szereplőt mutassák ahogy csorgat,vagy akik ott maradtak nélküle.Mert ilyen egyébként van sok filmben.

Úgyhogy nem támogatom a kijelentésed.A filmekben mindig vannak jelenetek amikor ki kell írni valakit öt perce.Ha mindig a Wc-set sütnék el akkor az lenne az uncsi...

2009. aug. 2. 19:02
 5/24 anonim ***** válasza:
72%
teljesen igazad van megkell csak nézni pl. a die hardokat én nem emlékszem hogy Bruce Willis egyszer is elment volna wc-re bármelyikben xD
2009. aug. 2. 19:17
 6/24 anonim ***** válasza:
61%

Na jó,most komolyan.Szerinted mikor ért volna rá John Mclane kirohanni budira?Te is kibírsz egy fél napot pisázás nélkül!Föleg ha az orosz terroristák sűvitenek a füledbe egész nap!

Mellesleg nem is illik bele a Die Hard-ba egy "hoppácska,ki kell mennem" fölösleges is.Először is ...kinek mondaj,másodszor minek mondja,harmadszor meg megtöri a film menenét

2009. aug. 2. 19:22
 7/24 anonim ***** válasza:
76%
Mert inkább bexarnak a félelemtől.. :D
2009. aug. 2. 21:04
 8/24 anonim ***** válasza:
55%
Te 1 filmben komolyan azt szeretnéd nézni h szarik a főszereplő?
2009. aug. 2. 21:12
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez egy jó kérdés, de engem sokkal jobban zavar mikor körömcipőben meg báli sminkben mosogatnak a filmszereplők... xD
2009. aug. 2. 23:55
 10/24 anonim ***** válasza:
88%
Ja meg a filmekben soha nem veszik le a cipőt ha hazaérnek. :D
2009. aug. 2. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!