Ettől már vámpír vagyok?
Figyelt kérdés
Ott vagyok mindenütt, és látlak téged most is, ahogy ezeket a sorokat olvasod, nézem a nyakadon dudorodó erecskét, és csaka rra vágyom, hogy belemélyesszem a fogaim...
Szerintetek ettől már vámpír lennék?
2009. júl. 31. 17:50
1/14 anonim válasza:
mélyeszd a xaromba a fogad, akkor vámpir leszel
2/14 anonim válasza:
Mien a hajszinem?? mit csináltam 20 perccel ezelőtt ?? amugy nem létezik vámpir csak kitalálták mint a zombikat .Max régen emberek éheztek és kanibálok voltak :) amugy te csak egy ember vagy a diliház 2. emeletéről :P
3/14 anonim válasza:
ettől még nem vagy vámpír... csak gyökér...
4/14 anonim válasza:
Ha itt lennél mögöttem, akkor gyorsan zombivá "változnál" :)
5/14 anonim válasza:
A hajlam már nyilvánvaló,de miért erőlködnél? menj a vérellátóba, a műanyagot könnyebb átharapni:))
6/14 anonim válasza:
akkor azt is látod hogy mit mutatok neked! Ja és emeld fel a kezem légyszi...XD
7/14 anonim válasza:
Akkor biztos látod azt is hogy épp most hugyozom le a lábad.
8/14 anonim válasza:
Most éppen úgy fekszem (vagy talán feküdtem) az asztalon, h nem lehetett látni a nyakam!! SZÍVÁS!! :)
10/14 Anikacska válasza:
Nem hiszem hogy ettol mar vampir lennel csak tul sok vampiros filmet nezel es beleelted magad. Mit eszel ha reggel felkelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!