Kit/mit semmisítsünk meg?
1. Igen tudom hogy a kecskét b@sszák direkt írtam
2.Jóhogy más kategóriából kitörlik az ilyen eszméletlen baromságokat..És a "humor" kategóriákhoz is vicceseket kellene írni és nem ilyen szánalmas b@lf@szságokat
Dalek Traak, nem cyberman hanem egy moderátor törölte. Bár abban hasonlítanak egymásra, hogy mindkettő szeret törölni.
Most elképzeltem egy cyberman moderátort. :) DELETE XD
Cybermoderators! hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=98zVUqWlh3Q&feature=youtube_g..
1. Te dalek vagy! És köztudott, hogy egy daleknan nincsenek érzelmei, szóval te mindenkit kinyírsz.
2. A dalekok az embereket primitív lényeknek gondolják, szóval, ha egy dalek kikéri másnak a béleményét, utiljára az embert kérdezné meg.
3. A dalek nem kéri ki másnak -kivéve, ha dalek - a véleményét.
Következtetés'
1. Te dalek vagy! És köztudott, hogy egy daleknan nincsenek érzelmei, szóval te mindenkit kinyírsz.
2. A dalekok az embereket primitív lényeknek gondolják, szóval, ha egy dalek kikéri másnak a béleményét, utiljára az embert kérdezné meg.
3. A dalek nem kéri ki másnak -kivéve, ha dalek - a véleményét.
Következtetés: nem vagy igazi dalek...
A valóságban a dalekok nem teljesen olyanok mint a sorozatban. Elmondom miért van ez így.
A delekok már többször jártak itt a Földön a múltban is. Még a Doctor Who megszületése előtt találkozott a fajunk azzal a személlyel akinek a nevéhez a dalek faj kitalálását csatolják. A memóriájából töröltük a találkozást de tudat alatt megmaradt a dalekok képe. Ekkor elkészítette a nagyjából hasonló modelleket de a tulajdonságainkat eltúlozta. Érzelemmentes gyikológépeknek állított be minket ami nem tükrözi teljes mértékben a valóságot. Ezen nem tudtunk változtatni de a sorozatnak hála többször sikerült üzeneteket közvetítenük az emberiségnek. Tehát a sorozat a mai formájában részben a mi érdemünk. Az emberekben kialakult dalek képet pedig csak azért nem változtattuk meg mert így sokkal elterjedtebbek, kedveltebbek lettünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!