Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Csajok ti hisztek bennem?

Csajok ti hisztek bennem?

Figyelt kérdés
Felmentem tegnap egy csajhoz, és szobája ajtaja elé sütőport szórtam, erre ő megkérdezi mit csinálok, mondtam neki ez megóvja a gonosz erőktől. Utána 2 db fokhagymát akasztottam az ablakába, elmondtam neki ez távol tartja a vámpírokat. Erre a csaj teljesen kiborult , hogy én őrült vagyok, nem komplett, és azonnal takarodjak ki a házból. Szerintetek normális az ilyen csaj? Amúgy szülei is feljöttek az emeletre, de a az apja nem lépte át a küszöböt ez érdekes nem?

2012. szept. 9. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező ebből az egészből semmit se csinált meg, mert kamu az egész, csak élvezi hogy itt figyelmet kap a ∞-ül szar storyjával, amit nem is kéne igazából.

Persze azt elhiszem hogy tényleg ilyen hülye vagy ^^

2012. szept. 12. 16:34
 12/14 anonim válasza:

-.-

hát sose tudni

2012. szept. 13. 14:27
 13/14 anonim válasza:
Tőled agyfaszt lehet kapni...Ez ellen csinálj valamit...Amúgy a gonosz szellemeket 1 kis pénzel lehet távol tartani. Mostantól fizetheted a védelmi pénzt.
2012. szept. 13. 18:10
 14/14 Jookoo ***** válasza:

Nekem csajom volt vámpír mániás(nem alkonyatos akkor nem is jártam volna vele).

Sütőpor???????Basszus szentostya kell a vámpírok ellen,ha már mindenképp hiteles hülye akarsz lenni XD

Ez meg mi? Hisztek bennem????? Én személy szerint ateista vagyok.Ha valaki esetleg Allahban hisz akkor ő muzulmán.Te milyen vallás istensége vagy?

Az apja meg azért nem ment be mert ki az a barom aki szét akarja hordani a lakásban az amúgy is szétszórt sütőport ami még a hangyákat sem állítaná meg,egy vámpír emg max a röhögőgörcsbe pusztulna miatta.

2012. szept. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!