Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi változhatott bennem?
Figyelt kérdés
Már egy ideje elég furának és unalmasnak érzem magam, régen elég volt csak szemezni egy csajjal és már nyert ügyem volt szinte, utána már "jött a hegy mohamedhez" de manapság már azt se tom hogy kezdjem el, szemezés nem megy(nem eredményes), barátkozni barátkozok nővel, de azok esetek többségében más pasival egész máshogy viselkednek (???) Én próbálok jó lenni, de egyszerűen kevésnek érzem magam. És nem azért mert feltétlen önbizalmi hibáim lennének, de van hogy meginog és olyankor valamiért minden csajnak napivicc vagyok, nem értem miért, testileg már mondták hogy nincs baj.
Írhatnék még egy regényt de azt úgyse olvasnátok el, szóval itt már a lényeg benne van.
2012. jún. 27. 21:41
1/5 A kérdező kommentje:
hú így utólag nézve milyen rövid lett, pedig írtam vagy 10 percig...
2012. jún. 27. 21:42
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? korodbeli csajok vagy fiatalabbak esetleg idősebbek jönnek be neked?
3/5 A kérdező kommentje:
18 de úgy (15)16-25 év között engem nem zavar a korkülönbség.Nincs konkrét célcsoport. (mielőtt belekötnének nem rontanám meg a 15-éveseket)
2012. jún. 27. 21:52
4/5 anonim válasza:
Nyugi! Velem is ez van egy ideje, van lyen. Nem mindig lehet szerencséd.
5/5 anonim válasza:
Valszeg egy 18 évestől már elvárják, hogy tegyen is valamit, ne csak bambuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!