11/13 anonim válasza:
Rájöttünk a megoldásra!!! :)))
A szám, ami kijön az összeadást + kivonást követően, mindig 9-cel osztható.
A 9 többszörösei mellett lévő ábrácskák megegyeznek.
Jósolsz, megmutatja neked az ábrát.
Közben a táblázat eltűnik.
Amikor visszamész, hogy újra próbálkozz, a táblázat átrendeződik, más ábra kerül a 9-cel osztható számok mellé. De így is megegyeznek (egymással), csak másik ábra lesz!
Figyeljétek meg a 9, 18, 27, 36 stb számok mellett mindig a következő ábrák vannak:
m betű szerűség
következő jóslásnál:
két hullámvonal
következőnél:
"er"
aztán:
mosolygós fej
utána:
end jel
És ilyen sorrendben is váltakoznak, ahogy körbeért, kezdi elölről.
:)))
12/13 Antimod válasza:
Igen, semmi köze az egérhez és egyebekhez, ezt a javascript kikapcsolásával már az első körben cáfoltam. De egy darabig eltartott, amíg észrevettem a szabályos ismétlődést.
13/13 anonim válasza:
Kétszer egymás után ugyanarra a számra gondoltam, elsőre kijött, másodikra meg nem néztem a táblázatot, csak ugyanazt a jelecskét vártam, és nem jött ki. Aztán megnéztem a táblázatot, és látom, hogy másik jel van ugyanazon szám mellett. Az ember azt gondolná, hogy a táblázat állandó, erre megkavarja. :) Nagyon ügyes volt, aki ezt kitalálta. :) De azért amíg az ember rá nem jön, addig elég hátborzongató, amikor sokadszorra is eltalálja! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!