Ennek megvan a saját kis trükkje. Magyarul emlékeim szerint nincs leírás, de ha mégis, biztosan belinkeli valaki, akinek lesz kedve rákeresni.
Lényeg, hogy matematikailag mindig kifog jönni, illetve szoftveresen bármi megoldható természetesen... de semmi ezoterikus nincs benne, ez biztos.
"de semmi ezoterikus nincs benne, ez biztos."
Írják is, hogy van megfejtése. Mindenesetre jól elő van adva. Anno már kikapcsoltam a Javascriptet is, mire rájöttem, hogy mi a bibi benne. :)
ezt még nem láttam, de rohadtul tetszik!! :)
kettőt megcsináltam és ámultam. aztán rájöttem.
...... a kurzort odaviszed a számhoz/szimbólumhoz, mikor keresed, azt írja pár másodpercig koncentrálj. valójában ha egy másodpercig ott tartod a kurzort, akkor már tudja, hogy azt kell beadni. ha egér nélkül csinálod akkor nem megy neki
Rengeteg ilyen kérdés volt már, igazán visszaolvashatnál.
Mindegy, azért leírom:
Tulajdonképpen baromi egyszerű. Számolj utána: bármely kétjegyű számból az egyes számjegyek összegét kivonva 9-cel osztható számot kapsz. A varázsgömb csak annyit csinál, hogy az összes kilenccel osztható számhoz ugyanazt a szimbólumot teszi.
A szám: 10x+y
A számjegyek összege: x+y
A kettő különbsége: 10x+y-(x+y)=10x+y-y-x=9x
És a 9-cel osztható számoknál mindegyiknél ugyanaz a kép van.
Az első kettő még meg volt. (kurzor nem volt az ikon fölött)
A harmadikat:
NEM TALÁLTA EL!!! :D
Az ugye feltűnt, hogy az ikonok ismétlődnek?
pl.: 11 :) számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!