Az igaz hogy ha a papírpénzt vagy fémpénzt elültetek, akkor pénzfa fog nőni?
Figyelt kérdés
Jó lenne mert akkor jól tudnék keresni vele.2012. szept. 6. 15:02
21/40 A kérdező kommentje:
hát jah semmit nem vesznek komolyan nem értem miért pedig démonüző is vagyok
az olimpián is részt vettem,,,
2012. szept. 6. 15:56
22/40 anonim válasza:
Indultál az olimpián démonűzésből? És neked kiből kellett kiűznöd a démont? Kaptál díjat? Csak mert elküldtem a Sportszeletem csomagolásában található kódot nyereményjátékra, és annyi milliót fogok kapni, ahány aranyérmet nyertünk.
23/40 A kérdező kommentje:
minden versenyzőből ki kellett üznőm h ne piszkosan kezdje a versenyt,de kb le lettem fikázva:S
2012. szept. 6. 16:03
24/40 anonim válasza:
Szóval csak kihasználtak. Régen ez úgy volt az olimpiákon, hogy diktátorokból, vezetőkből kellett kiűzni a démont. Ha sikerült, rögtön megkapta az ember az aranyat, nem doppingőrnek alkalmazták a démonűzőket.
25/40 A kérdező kommentje:
hát igen
de muszáj volt mennem, ésnekem kellett fizetnem az utat is.
jövőre is kell mennem
2012. szept. 6. 16:05
27/40 A kérdező kommentje:
de azt nem lehet,mert a csendes ócelyányon nem mükődik
2012. szept. 6. 16:10
29/40 A kérdező kommentje:
de hova?
hiszen a pénzfámhoz itt magyajba lesz
2012. szept. 6. 16:14
30/40 anonim válasza:
Nem baj, majd átültetem neked cserébe. Most viszont távoznom kell, kész az ebéd. Agrunomo tulopó trafondingibingi - ahogy a mágusok mondanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!