Az igaz hogy ha a papírpénzt vagy fémpénzt elültetek, akkor pénzfa fog nőni?
Figyelt kérdés
Jó lenne mert akkor jól tudnék keresni vele.2012. szept. 6. 15:02
1/40 anonim válasza:
Igen, igaz, de a behajtók és az apeh egyből kiszagolják, és két perc alatt kivágják/lefoglalják az egészet, ergo bukod a magnak szánt pénzösszeget.
2/40 A kérdező kommentje:
Értem, de ha fizetném utána az adót???
2012. szept. 6. 15:14
3/40 anonim válasza:
Igaz hát! Majd küldj nekem is magot, mert még nem sikerült a sajátomat meggyökereztetnem. Majd, ha érett és hullik, esetleg jönnék gereblyézni is!
4/40 anonim válasza:
Legalább 8-as szintű kertésznek kell lenned ahhoz, hogy megérje ez neked, mert ugye a kezdőknek nem terem rögtön húszezres, csak néhány ötforintos, de azokat is megrágják az apehtetvek. Én húsz év alatt fejlesztettem fel magam tízesre, és sikerült kitenyésztenem a lottóötös fát, de mielőtt teljesen beérett volna, valaki letépte helyettem... Pedig olyan sokáig nevelgettem... Szeretettel, odaadással. Javaslom, jelentkezz Dendrofília szakra, ott hamarabb elsajátíthatod a dolgokat.
6/40 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor te már próbáltad??
Mivel öntözted??
nekem azt mondták hogy vagy 20-ezres papirt kell vagy 200-as fémet. De majd kipróbálom mindegyikből. De remélem nem fog évtizedekig nőni.
2012. szept. 6. 15:21
7/40 A kérdező kommentje:
Akkor inkább kertészt fogadnék és fizetném elvégre ha bevállik annyi pénzem lesz h nem fogom győzni mire költeni
2012. szept. 6. 15:23
8/40 anonim válasza:
Igen, én már próbáltam, dendrofilológus (nem sima kertész) vagyok. Engem felfogadhatsz, 600 forint a percbérem, de csupán napi néhány órát igényel egy pénzfa gondozása.
9/40 A kérdező kommentje:
nah az jó
van elérhetőséged??
papirod rola h elvégezted???
2012. szept. 6. 15:27
10/40 anonim válasza:
Van, csak vesd el a magot, kezdj el meditálni, és gondolj rám. Majd megidéződöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!