Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha meg szuz vagyok, es nem...

Ha meg szuz vagyok, es nem tudom hogy galaxy s3 at vagy iphone 4 et vegyek, akkor hany evesen veszitsem el, es kivel? Elmenjek esetleg prostihoz?

Figyelt kérdés
es ha nem megyek el prostihoz,milyen fogyasztotablettat ajanlatok,ami ugy fogyaszt le,hogy sportolnom se kell,es zabalhatok is mellette.es vajon lefogyhatok amig eljon a vilagvege?de meg elotte szivesen elmennek egy justin bieber koncertere is.de csak ha lehet ott szilvas buktat kapni.
2012. szept. 4. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi van a koncerttel? Menj el, igyál, és akár egy tetszetőssel meglehet neked az első :D Sok sikert!
2012. szept. 4. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán JB megbasz a nem létező farkával!Ha nem,ne csüggedj,ott van még Lady GaGa,neki úgyis 20 centis van:D
2012. szept. 5. 02:19
 13/18 anonim ***** válasza:
á, hagyd a francba, vedd elő a kötelet!...
2012. szept. 5. 13:41
 14/18 anonim ***** válasza:
milyen koncert? amúgy mit szívsz?
2012. szept. 5. 13:46
 15/18 anonim válasza:
Oda ne meny csak ha véres hurka van justinból kisütve ingyen!!!
2012. szept. 5. 21:44
 16/18 A kérdező kommentje:
na.elvesztettem a szüzességemet.bar nehezen vállalta a prosti,azt mondta iszonyat ronda vagyok.de túl vagyok rajt!
2012. szept. 5. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy normális xD Feldobtad a napomaaaaat! :D:D:D
2013. ápr. 21. 09:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát szoktál enni bablevest?Mert ha piros pólód van akkor inkább suzukit vegyél.Vagyis veszítsd el a szüzességed a boltban.
2013. aug. 8. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!