Hogyan lehet a gyakorikérdések.hu-ra új kérdést írni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 16:18
11/16 anonim válasza:
nekem is ilyen problémám van csak hogy sürgős 1 napom van hogy a töri házim az hogy a 12 pontról kell írnom egy ,,cikket,, mert a többiek csportban vannak én meg jelentkeztem az egyedüli munkára és nem vagyok az a jeles tanuló féle szóval nagyon kellene a segítség
12/16 anonim válasza:
vagyis a szegedi eseményekről elnézést nem voltam elég figyelmes
13/16 anonim válasza:
Hát nagy baj van mer énse tudok új kérdést írni csak régit. És nem tudom hogy hogy kell regisztrálni,és nem tudok válaszokat írni,és nem tudok f1ngani,és nem tidom lerakni a kezemből a telòmat!!!
15/16 anonim válasza:
Én meg nem tudom hogy kell privátba írni megkérdeztem a gyakorit
:
Kedves felhasználó!
Privátba úgy tud írni ha rámegy egy kérdésre és rámegy tehát rámegy és így tud írni érti?, tehát rámegy
Én ezt nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!