Hogyan lehet a gyakorikérdések.hu-ra új kérdést írni?
hát igen sokáig ezt én se tudtam
viszont ami problémát okoz, az a válaszolás
sajna nem tom hogy kell :S
Nekem meg regisztrálni nem sikerül!:-D
Amúgy meg írj ki régi kérdést, ha új kérdést nem sikerül!:-D
Tehát akkor én egy macival alszom a fiókomba van egy férfi tanga amit használok is elég gyakran.Tegnap elvesztettem a macis pizsama alsómat és helyette a gyerekem pelusát használtam és reggel bele volt csinálva!!!Nem tudom hogy sz@rosan vettem-e fel lehet az is hogy este bele csináltam ja és még nem volt olyan éjszaka hogy nem pisiltem volna be!!!Amúgy még tiszta szerencse hogy egy pszichológushoz írok és nem közösségi oldalakra PL.:gyakorikerdesek.hu-ra vicces is lenne bár én nem nevetnék rajta!!amúgy itt a nevem:Alföldi István
Lakcímem:Dimkóké Dirib Darabos u. 42/19 Holnap látogasson meg doktor úr!!!:DxD
Én irtam a gyakorikérdések.hu-nak
az email cimére hogy hogyan lehetne uj kérdést irni.
És ezt a választ kaptam.
Idézem a levelet:
"Tisztelt Felhasználónk!
Kérdést az oldalra tud kiírni, és a felhasználók válaszolják meg. Bejelentkezés után a baloldali kategóriákból kell előbb fő-, majd utána alkategóriát választania, ahová tartozik a kérdése (pl. Számítástechnika/Internet), majd az Új kérdés gombra kattintva tud kérdést kiírni.
Választ, a kérdések alatt levő Válasz küldése gombra kattintva tud írni. Saját kérdésére választ pedig a kérdés alatt levő Komment küldése gombbal tud írni.
Üdvözlettel
Gyakorikerdesek.hu "
Kérlek segitsetek mert nekem még ez alapján se sikerült uj
kérdést irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!