Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tervezzetek Barátok közt...

Tervezzetek Barátok közt folytatást. Naa?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 14:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Most szerintem a költségek lefaragására hajtanak! Arra hogy mindenkit a legigényesebb módon ki tudjanak írni: Vilibácsi bánatában elmegy horgászni és megeszi egy hal, a Miklóst lelövik. Daniról kiderül, hogy nem is skizó, és elviszik az ufók, akivel eddig is beszélgetett. Az Imi csaja meg tullövi magát. És utána szerentem lesz egy atomrobbanás és meghal mindenki.
2009. júl. 28. 15:16
 2/20 anonim ***** válasza:
96%

már volt kérdés, ezt írtam:

Botond meghal, Zsolt börötnbe kerül, így ő is kiszáll.

--> zsófi ideges lesz, olaszba megy, Klaudia vele -- > Linda is visszakerül a már meggyógyult anyjához.

Vanda megőröl h miatta halt meg Botond, elszökik otthonrol és a DAnival él skizofrénen az utcán.

András és ő se bír így ottmaradni, elkötlöznek Katához.

Miki megöli Attilát, ő is börötnbe kerül, Nóra elmegy a kislnnyal.

Kingát elüti egy autó a gyerekkel a hasában, Géza öngyi lesz.

Imi és Niki megszöknek Kamillával.

Orsi és LAci nem akarna egyedül ottlenni, így elköltöznek.

--> VÉGE

2009. júl. 28. 15:25
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Klaudia és Miklós összeházasodnak, örökbe fogadják Bartha Zsoltot...aki kiutazik Afganisztánba egy évre majd amikor visszajön az összes szereplőt egy hatalmas bulira összehívja. esznek isznak aztán Zsolt megkocogtatja a poharát széthúzza a kabátját mint a mutogatós bácsi...csak rajta marad ruha meg vagy 40 kiló c4 XD majd egy "Allah" kiáltás után megnyomja a gombotXD

The End:D

2009. júl. 28. 15:50
 4/20 anonim ***** válasza:
96%

15:25

és Vili bácsi meg egyedül marad xD Mert róla nem írtál semmit :D

2009. júl. 28. 15:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Vilibá természetesen öngyilkos lesz a börötnben.

Aki tud meghal....nehogy véletlenül visszatérhessen

2009. júl. 28. 16:12
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
rövid és szép befejezést találtam ki xD:BUMM xDDD
2009. júl. 28. 18:05
 7/20 anonim ***** válasza:
97%
Szépek vagytok mondhatom... Magdi néni még ki sem hűlt...
2009. júl. 28. 19:03
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
MAgdi néni támadjon fel! :D
2009. júl. 28. 21:27
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
hello! botond sztem nem hal meg, csak majd kórházba kerül...amugy vicces, h valaki a youtube-on írta, h ő abban a szállodában lakik, ahol boti kiesett, és ott medence van az erkély alatt, és direkt egy olyan száállót kerestek...aztán mivel ez nem lehet benne a sorozatban, h medencébe esik(gondolom) gyorsan átrakják botondot egy másik erkény alá, ahol nincs medence, azt korházba kerül, de nem hal meg, mert sehol nem írták, h ki akarna szállni a sorozatból. a boncoláson kiderül, h nem vili ölte meg magdit, és kiengedik, vanda meghülyül, h miatta kerül kórházba botond. dani meggyógyul. zsófi megharagszik zsoltra, h botondot lelökte, zsóti börtönbe kerül, és én most ennyit tudok. :)
2009. aug. 2. 22:10
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
Valami újjat is találjatok ki mert ezek kicsit uncsik már. pontozzatok le nyugodtan, az csak titeket minősít
2009. aug. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!