Miért pont Z az alvás jele a képregényekben meg mindenhol?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 14:10
1/16 anonim válasza:
Mert "R" nem lehetett volna. :P :D
2/16 anonim válasza:
Szerintem azért, mert alvás közben, ahogy szuszog az ember, olyan mintha Z betűket mormolna:)
3/16 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkoztam már... De a "Z" nem a szuszogás hanem a horkolás jele elvileg ebben az esetben sztem a "KrKrKrKr" v valami hasonló helytállóbb lenne...
4/16 anonim válasza:
Csak én horkolok úgy hogy ZZZZzz ZZZZzzzzzzzzz? :S
5/16 anonim válasza:
Miért, nem úgy horkolunk, hogy hrrrr-hrrrrr?
6/16 anonim válasza:
Én nem horkolok, de ami apám torkán kijön, azt betűkkel nem lehet kifejezni...:-D
Amúgy én sem értem a "ZZZ"-t...
7/16 anonim válasza:
Már aki! Én Így: hőőőőrrrrr - püfüpüfüpüfü
8/16 anonim válasza:
Hát az én apám torkán ezek jönnek ki: kaaaaaa-gruuuuu-pityipííí...és még sorolhatnám! XD
9/16 anonim válasza:
Azért Z, mert az első képregény kitalálója méhész volt, és az alvó méheknél hallotta ezt az aranyos zümmögő hangot.Megtetszett neki, megrajzolta ....és hát ezért:))
10/16 anonim válasza:
Mert Z a hangya is ilyen hangot ad ki alvás közben:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!