Mikor furikázhatok már az ÖTÖS metrón?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 08:10
1/10 2xSü válasza:
Akár holnap. Feltéve, ha van repülőjegyed mondjuk Párizsba.
2/10 Antimod válasza:
Budapesten már 2056. augusztus 18-ától megnyitják az ötös metró első ütemét, amelyben a Deák Ferenc tértől az Erzsébet térig fogják szállítani az utasokat a szerelvények.
4/10 anonim válasza:
09:03: azt nem hiszem, addigra a cigányok annyira elszaporodnak, hogy az összes többi metró vezetékeit, a síneket és a szerelvényeket is elviszik a vastelepre.
5/10 anonim válasza:
Te biztos nem, majd talán a dédunokáid...
6/10 anonim válasza:
én már mentem vele. Népligetnél felszálltam a 3-asra, majd átszálltam Deák téren a 2-esre és elmentem a Délibe :D
8/10 anonim válasza:
"Inkább közlekedj lovon.XD"
De csak kancán, mert az államtól lóf*szt se kapsz. XD
9/10 anonim válasza:
Egy nyugdíjas bérlet, és már mehetsz is! (Ha megéled a 200 éves, igen méltányos!! akkori nyugdíjkorhatártt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!