Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én most nem soká VILÁGURALOMRA...

Gréta9812 kérdése:

Én most nem soká VILÁGURALOMRA fogok törni! De kellenek hozzá segítőtársak. Akartok segíteni Hogy világuralomra törjek?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy ÉN és a SZŐRTELEN MACSKÁM Kleó

Világuralomra törünk de kéne pár segítőtárs!

Mit szóltok Hozzá? Ha?

#Há!
2012. szept. 2. 13:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
a bahamák európa és a daedalus itt egy kép a daedalus-ról [link]
2012. szept. 5. 19:12
 22/27 A kérdező kommentje:

Oké...

Muhahahá Világuralom , jövünk!!

2012. szept. 6. 13:55
 23/27 anonim válasza:
Figyu a seregedben legyen benne Bud Spencer, Justin Bieber ha elkezd énekelni mindenki elájul, Kiszel Tünde aki ránéz annak kirohad a szeme, Hulk, Chewbacca. Ja és ha feltudod támasztani Hitlert és Sztálint akkor ők is.
2013. okt. 31. 15:23
 24/27 anonim válasza:
Hello előző vagyok, Darth Vaderrel lépj szövetségre. Segítek ha az enyém lehet Nagy-Britannia, Hawaii ja és beszélj Vaderrel hogy kell egy parancsnoki hajó is!
2013. okt. 31. 15:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Beszéltem Chuckal és megegyeztünk, hogy segítünk neked Terenc Hill még nem biztos de ha Bus Pencer bent van akkor ő is jön, lényeg segitünk ha miénk Skyrim, Oblivion és az Írsziget.
2013. dec. 16. 20:26
 26/27 anonim válasza:
Én támogatlak a hatalmas létszámú velociraptor seregemmel (amit én klónoztam és biztos ami biztos a méretüket 1,8-2,0 m-ről 3,5-3,8 m-re növetem, de cserébe kérem Dél-Amerikát.
2016. aug. 2. 09:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Azóta sem sikerült megvalósítanotok? :(

Ezek szerint mégiscsak az enyém lesz a világ! :DDD

Üdv.: Napóleon

2020. ápr. 24. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!