Én most nem soká VILÁGURALOMRA fogok törni! De kellenek hozzá segítőtársak. Akartok segíteni Hogy világuralomra törjek?
Arra gondoltam hogy ÉN és a SZŐRTELEN MACSKÁM Kleó
Világuralomra törünk de kéne pár segítőtárs!
Mit szóltok Hozzá? Ha?
A 9-es vagyok
Beleegyezek! De szeretnék neked egy taktikai tanácsot mondani. Nem elég ha a sereged Gonosz CSillámfaszlámákból áll, mert az ellenfeleink kiismerhetik őket és megtalálhatják a gyenge pontjukat. Javaslom a sereget különféle lényekből állítsuk össze.
Én ezekkel tudok hozzájárulni:
Hmm...Hmm. Rendben 9-es!
Jó ötleteid vannak,és Mi ketten meg harcosaink VILÁGURALOMRA
Törünk!!! MUHAMUHAAMUHÁHÁHÁ....!!!!
én próbáltam elfoglalni de nem sikerült néhány politikus mindent elopot tőlem az embereim kajájába meg hitnózis port kevertek és ellenem fordultak a robotokra meg vírust kültek én azt javaslom hogy cyborgokból legyen a seregeitek ugyanis nekem 10 cyborgom volt de 100000000000 elit harcos ellen nem volt esélyünk ja és mi hamarabb öldmeg orbánt meg gyurcsányt és én is jövök azóta sikerült egy 10000000000000000 fős cyborg sereget toboroznom és hűségemet meg őrzöm irántad ha adsz egy földrész meg egy trópusi szigetet és egy repülő bázist
na akkor ELŐRE!!!!!!!!
14-es válaszoló! Rendben! Adok neked egytrópusi szigetet ,földrész,és egy repülőbázist is ! ;)
csak válaszd ki hogy melyik Sziget : Földrész: és repülőbázis kell !
'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!