Léteznek ezek a lények?
Figyelt kérdés
Rézf@szú bagoly, a kerekeskúti mamutember, a medvedisznó ember, slenderman, a badacsonyi görényember, az arachnoidok, a mátrai fanyűvő, a menyétfejű rigóbéka, a zalaegerszegi repülőjeti, és a soproni satulábú balerinazombi. Az egyik válaszba olvastam róluk, léteznek?2012. aug. 30. 08:39
11/29 anonim válasza:
Pedig léteznek!! Itt találod róluk a leírást: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3354884..
12/29 A kérdező kommentje:
Ez a beromajom elviselhetetlen lehet...
A vasalt hajú kopasz négerek meg a reptoidokat másolják? :O
2012. aug. 30. 13:16
13/29 A kérdező kommentje:
*baromajom :D
2012. aug. 30. 13:16
14/29 anonim válasza:
A lol csillámfaszlámapedomaciapafia létezik!
Láttam ám!
Úgy rázza a segéét mint egy kurv@!
15/29 anonim válasza:
a kigyúrt tövisfarkú szőnyeg emberről hogy feledkeztél meg?megfog ezért sértődni
16/29 anonim válasza:
jóságos ég, az emberi fantázia tényleg határtalan. Már csak jóra kéne használni. Én speciel nem tanultam arachnoidokról biológiaórán, elárulná valaki, mi a csuda az? Nőjetek fel egyik sem létezik nem véletlenül rakták át humor kategóriába.
17/29 anonim válasza:
egyik sem létezik, ilyen baromságokat nem tudom hogy lehet kitalálni.
ezért a reptoidok meg fognak büntetni! :)
18/29 A kérdező kommentje:
A reptoidos baromság jobb?
Öregem ha nincs humorotok, ne gyertek ide...
Van még valami amit kihagytam esetleg? :D
2012. aug. 31. 08:29
19/29 anonim válasza:
Szétröhögtem az agyam. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!