Valakinek nincsen véletlenül 1 eladó időgépe? XD
Veszel egy ilyet: [link]
Veszel még egy adag plutóniumot, biztosítasz 1.21 gigawatt elektromos áramot, felgyorsulsz 88 mph-ra, és az általad beállított időbe fogsz érkezni. Persze mindezt egy DeLorean DMC-12 sportkocsiba kell beszerelned.
Forrás: Vissza a jövőbe (Back to the future)
az nem a TARDIS, a dr. Who-ból? Bár lényegében (részben) az is időgép.
Amúgy nekem van eladó időgépem. Kis hibával (a generátor picit megsérült legutóbb, a krétakorban nekiment egy páncélos dinoszaurusz-szerű életforma)egy 2025-ben gyártott modell. Az árban megegyezünk. Ja, és egy vezérlőpanel se ártana bele (érdeklődj az elektronikai üzemekben pl. Flextronics, hátha adnak).
"érdeklődj az elektronikai üzemekben pl. Flextronics, hátha adnak"
Legfeljebb teljesen elmeháborodottnak nézik az illetőt és hívják a diliházat.
# 23
De az a TARDIS, csak azért nem írtam oda mert gondoltam a legtöbben azt se tudják mi az. Igazad van , valóban csak részben időgép, de legfőbb rendeltetése az utazás térben és időben.
Mellesleg tudok küldeni vortex manipulátort is, de ezt nem ajánlom mert káros és könnyen rá lehet szokni.
kedves #24
humor kategória, vagy nem? A kérdező meg esetleg még örülne is a rugalmas falú szobának, meg a nagyon hosszú ujjú dzsekinek. Másrészt meg, ha jól emlékszem volt egy ilyen :) a mondat végén, vagy legalábbis akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!