Valakinek nincsen véletlenül 1 eladó időgépe? XD
Figyelt kérdés
vissza akarok menni 2010be XD2012. aug. 25. 03:01
11/32 anonim válasza:
2010? Az még nem nehéz-->menj el a 4-es metró építésére
12/32 Bomo válasza:
"Ha az idő pénz, akkor a bankautomata időgép?":D
13/32 anonim válasza:
Oviban építettem a haverokkal egyet (komolyan működött mert csak 5 napot utaztunk vissza de az is jó volt) :) Csak szétszedtük mert megváltoztattuk a múltat kicsit. Ha te visszamész nehogy megváltoztasd mert lehet hogy eltűnsz a végén :) (1 évig építettük)
14/32 anonim válasza:
Nekem van kölcsönbe egy Csillagkapum, ha tárcsázod a Chu'lakot és módosítod a féregjárat útját úgy, hogy keresztezzen egy napkitörést akkor a féregjárat vagy folytatja az útját és elérsz a Chu'lakra, vagy hurokba fordul és akkor visszakerülsz ide csak más időbe. De nem olcsón adom, 1 nap 120000000000000000036 ft. + 27%-os adó.
15/32 anonim válasza:
Nekem van egy elég régi, odaadom ajándékba. Tegnap meg is kapod.
16/32 anonim válasza:
Én láttam tegnap a Tescoba! Le volt értékelve. 47000FT az ára. Nem tudom, hogy van e annyi pénzed. Ha nincs akkor szívesen adok kölcsön! :D
17/32 anonim válasza:
Nekem van időgépem de nem eladó, mert még egy ilyet nem tudnák szerezni. Viszont ha akarod visszaviszlek 2010-be. Csak annyit kérek hogy ne változtasd meg a múltat, mert az beláthatatlan következményekkel járna.
A kék fülkét keresd.
18/32 anonim válasza:
"A kék fülkét keresd!"
Csak nem "fülkeforradalomra" készülsz???
19/32 anonim válasza:
Nem. Én erre a fülkére gondoltam.
20/32 anonim válasza:
nekem is jól jönne, betársulok hozzád, csak szólj ha találtál a vaterán vagy az ebayen ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!