Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jóban vagytok a képzeletbeli...

Jóban vagytok a képzeletbeli barátotokkal?

Figyelt kérdés
Én nem, múltkor nagyon összevesztünk, nem akart beszélni velem, ezért nagyon megvertem, most kórházban ápolják Aprajafalván. Mit tegyek? Jártatok már így?
2009. júl. 23. 19:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
91%
Mióta rámhajtott, nem. Azt állítja, talált magának más barátot...
2009. júl. 27. 20:12
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Egészen 7 éves koromig volt képzeletbeli barátom, de elhagyott:( és igen, emlékeim szerint jóban voltunk:(

hiányzol Tidas!!

2009. júl. 28. 04:01
 23/32 anonim ***** válasza:
91%
igen, jóban, csak ma elment képzeletbeli országba, és nem tarthattam vele, hnap jön, remélem hoz ajándékot! :D
2009. júl. 28. 11:44
 24/32 anonim ***** válasza:
91%

én megvagyok vele... néha összekapunk azon hogy a képzeletbeli ágyának a képzeletbeli ágyneműjét nem akarja betenni a képzeletbeli ágynemű tartójába...

De most éppen a képzeletbeli számítógépén msn-ezik a képzeletbeli barátaival és hallgatja a képzeletbeli zenéjét ...

2009. júl. 28. 12:42
 25/32 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos most nemrég lehetett hallani hogy a képzeletbeli repülőgép a képzeletbeli ócrán fölött képzeletbelien lezuhant úgyhogy nem rég volt a képzeletbeli búcsúztatás :'((((
2009. júl. 28. 17:56
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze én nagyon jóba vagyok..sokat dumcsizunk képzeletbeli dolgokról amik képzeletben sem történnek meg! igen ismerős én is mindig kihúzom a csávából...mikor az erkélyen hagyja véletlenül a félig elszívott cigit persze anyuék azt hiszik én voltam! Mikor jóól pi-n rúgja a tesomat persze akkor is azt hiszik én voltam! hmm...

:P

2009. júl. 28. 20:14
 27/32 anonim ***** válasza:
91%

Ne rendezzünk egy találkozót a képzeletbeli barátokkal? Olyan lenne, mint egy ikertalálkozó, úgy látszik, majdnem mindenkinek van barátja, jó lenne megismerni egymást.

Jelszó: Mindenki hozzon még egy embert!

:D

2009. júl. 28. 21:09
 28/32 anonim ***** válasza:

előzőnek:

Ok, az jó lenne, de az én barátom nem biztos, hogy tud jönni, mert a tükrös szekrényben lakik a szobámban, és nem akar kijönni. Olyan félős, visszahúzódó, és csak velem szokott kommunikálni. Majd még azért megpróbálom rávenni.

2009. júl. 28. 21:26
 29/32 anonim ***** válasza:
Hát, akkor hozzád megyünk találkozózni! Nehogymár kimaradjon a buliból csak azért, mert kicsit félős!
2009. júl. 29. 10:29
 30/32 anonim ***** válasza:
hát nektek pszcihológus kéne.. xD azta ****a.. hány évesek vagytok ti??
2009. aug. 2. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!