Elraboltak az UFOk, csak kiszabadultam és a számítógépükön kérek segítséget. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pataky Attila vagyok egyébként. Ez nem vicc!2012. aug. 19. 23:42
11/22 anonim válasza:
Kérd meg őket hogy álljanak körbe mert rosszak !
A kör majd megnyílik alattad és egy 2 óra hosszú alagúton keresztül Ferihegy 1. reptérre érkezel.Várunk haza !
13/22 anonim válasza:
Krisztián. Nem lesz egyszerű dolog a Malévval utazni hacsak nem ő Chuck Norris.
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségetek, ezeket a jó ötleteket hasznosítva ki tudtam szabadulni, de ki tudja mikor rabolnak el legközelebb :S
2012. aug. 20. 07:31
16/22 anonim válasza:
küldj róluk képet és elhiszem de úgy hogy te is velük legyél!
17/22 anonim válasza:
Dúdolgasd az Éjjel érkezem-et mindig, és ne aggódj, sosem fognak többet elrabolni.
18/22 anonim válasza:
Ha tényleg te vagy Pataki Attila és elraboltak az ufók, miért a humor kategóriába teszed fel a kérdésed??? XD
19/22 A kérdező kommentje:
Nem ide tettem fel, csak átrakták a moderátorok.
2012. aug. 21. 19:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!