Mik azok a reptoidok?
Figyelt kérdés
A kereső jó barátom, de csak humor kategóriás kérdéseket hozott nekem szinte. :( Kicsit le vagyok maradva, de megköszönném ha valaki elmondaná. Vagy legalább linkelne nem humor kategóriás kérdést.2012. aug. 17. 12:26
1/15 anonim válasza:
Na, megint jöhet a 20 oldalnyi egymásnak támadás. Van egy pár ember itt akinek a célja a téma elnevetségesítése. Ezzel negativitást eredményezni, ami a céljuk. De már a kevésbé tudatos ember is átlátnak ezen az a rossz hírem kedves kérdező. Ne is kutakodjatok a negatív dolgok iránt. Amire összpontosítunk azt vonzzuk be. Tehát csak a pozitív dolgokra koncentráljatok!
2/15 anonim válasza:
Mert a humorba rakják át a kérdéseket :D
3/15 A kérdező kommentje:
Hát, jó :D
2012. aug. 17. 12:45
4/15 x) válasza:
A reptoidok földönkívüli lények. (valószínűleg kitaláltak) és az ezotéria rovatban a trollok egyik kedvenc szórakozása hogy olyanokat terjesztenek hogy majd decemberben jönnek és invázió meg stb lesz. Pont ezért pakolják át a humor kategóriába, mert csak trollkodnak vele meg szítják az ellentéteket.
5/15 anonim válasza:
Igen, mert egyik sem komoly...
Van aki, azt írja alá, hogy Reptoid vezér (vagy parancsnok), meg ilyen. Na mos komolyan: ha ide jönnek, akkor tényleg a gyk.hu-n írogatnak? Na ugye? Ez csak, a tizenévesek poénkodása, ami itt folyik, semmi több!
6/15 anonim válasza:
A reptoidok egy állítólagos földönkívüli (néhány esetben földi) hüllő faj, akiket főként ellenségesnek írnak le. Nagy hívő tábora van, ennek ellenére hiteles bizonyíték nem található a létezésükre. Ebben a kategóriában főleg csak a trollok által leggyakrabban használt dolgok egyike.
7/15 anonim válasza:
reptoid vezér vagyok még 2 évetek van.
8/15 anonim válasza:
"reptoid vezér vagyok még 2 évetek van."
Azt hittem már csak pár hónap... mér késtek? :D
9/15 anonim válasza:
"Azt hittem már csak pár hónap... mér késtek? :D"
Ja - ja, úgy látszik, hogy ők is MÁV-al és BKV-val járnak xD
10/15 anonim válasza:
A reptoidok.. egy pár, a zárt osztályról megszökött páciens által kitalál földönkívüli faj. Ami 2012 December 21. leigázza majd a bolygónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!