A vámpírok és a vérfarkasok a múlté. Megnéznétek egy általam rendezett Twilightot Plejádokkal és Reptoidokkal?
Figyelt kérdés
Ez 2012 december 21. után játszódna, amikor a reptoidok és a plejádok ellepték a földet. A főszereplő Label lenne, aki éli az unalmas élet, majd a Szeretet Földjén találkozik Pledwarddal, a plejáddal. Első látásra egymásba szeretnek, de nem lehetnek boldogok, mert megjelenik Recob, a reptoid, aki szintén beleszeretett Labelbe. Ekkor tör ki a második Plejád-Reptoid háború és a főszereplő nem tudja melyik oldalhoz csatlakozzon és közben megérkeznek az annunakik és a kis szürkék is...
Na, ki nézné meg? Csajok? Nem lenne jobb, mint az a vámpíros sz@rság?
2012. aug. 13. 21:46
21/26 A kérdező kommentje:
Rendben az is benne lesz. Eddig csak a filmet terveztem, de egy könyv sem hangzik rosszul, biztos sokan vennék.
2012. aug. 20. 12:53
22/26 anonim válasza:
Vedd bele a Goa'uldokat is meg a medvedisznóembert is, mint vámpírt xD
23/26 anonim válasza:
Írd meg először regényként, a tvájlájt is úgy lett sláger! Rengeteg magán kiadó van a neten, akik még ki is adnák! Ha megvan, dobj egy üzit, hogy megvehessem és elolvashassam! Bár néhány fekete szemű (engedj be! lény) azért lehetne benne, és végre fény deülhetne arra is, hogy mi történik, ha valaki beengedi őket! (Pl. megisszák az összes repto - sört a reptoidoknál, ami családi katasztrófához vezetne, lecsapolják a plejádok fényét, vagy szimplán belefacsarják a ház lakóit a saját fürdőkádjukba, és abban lubickolnak...)
25/26 szörpike98 válasza:
én szivesen megnézném mert Sci-fi rajongó is vok :)
14/L
(ui.a vámpírokat kevésbé szeretem.Inkább az ilyen űrlényeket Pl:. Predator :)
26/26 anonim válasza:
A reptoidok szövetségesei a krixkraxiak és a lumbulábiak is, mi történne ha ők is beszállnának a csatába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!