Ti sápadtarcúak mit cselekedtek, amikor egy asszonynépség nem akarja, hogy a wigwamomon osztozkodjak vele? Pedig hoztam neki bölénybőrt, és szarvasszemet is. És a sámán szerint is feldühíti a Nagy Szellemet ezzel.
Uff, beszéltem!
Üdv: Winnetou, a Nagy Szirti Sas, a magasságos apacs törzs főnökeinek főnökének fia.
20/F
Reptoidok? Mik azok? Talán egyike a fehér ember varázslatainak? Sokat láttam már a fehér ember varázslataiból, mint például a villámló botot. Megtanítja sápadtarcú testvérem nekem is ezt a varázslatot?
Uff, beszéltem!
egyáltalán mit jelent nektek az hogy sápadt arcúak o.O
nem akarlak megbántani de szerinted hány indiánnak vagy minek már bocsánat hogy így fejezem ki magam de ti mióta tudtok használni internetet ne röhögtes hogy a puszta közepén te pont a gyakori kérdéseken teszed fel a kérdést és majd értelmes választ fognak adni :DDDD amúgy hol is laksz? és eltudnád magyarázni értelmesebben hogy mi a óhajod? hol laksz? és mi a nagy szellem?
előre is köszi^^
és még egyszer bocsánat a gúnyos írásért
:))
Jobbat mondok...
Oda küldjük a Nagy Medve Szellemét ^_^
Nagyfőnök, akarod-é, hogy odakűdjük Chuck Norrist? Ha mígsem, akkor akarod-é, hogy önnönmagam odamenjem?
Uff, írtam!
Azt kérdezi a sápadtarcúak büszke harcosa, hogy hol gomolyog füst sátramból? A prérinek azon táján, ahol a kilencedik holdtölte idejében vonulnak a bölények. Így érti a fehér ember?
Uff, beszéltem.
A Medve Szelleme gonosz szellem, ellenségeinket segíti gonosz varázslataival. A fehér ember ne packázzon le vele, ha jót akar magának, mert álnok, és nyelve akár a kígyóé, két vége van, és hazudik. Amíg füst gomolyog wigwamomból, addig nem fogom hagyni, hogy a Medve Szelleme beférkőzze magát törzsem büszke harcosai közé.
A Chuck Norris nevű sápadtarcú harcosról sokat mesélnek az öreg bölcseink a tábortűz mellett legendákat, hogy megnyerte magának az összes Szellem segítését, és varázslatait, ezáltal legyőzhetetlen harcossá emelkedett. Igen fehér testvérem, örvendene a szívem, ha egy ekkora harcossal találkoznék a prérin.
Uff, beszéltem!
akkor inkább farkas szellemet küldjünk ^^
mit szólsz Krisztián X23 segítesz
Uff, beszéltem!!!!!!!
:pppp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!