Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudtok a révülésről és...

Mit tudtok a révülésről és hogyan legyek sámán?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Sámán akkor lehetsz, ha egy plusz csonttal születtél: kint volt egy fogad, vagy hat ujjad van a kezeden.
2010. febr. 15. 10:43
 2/6 anonim válasza:
Nekem a keresztapukám járt ilyen sámán szertartásokra, dobolásokra, meg tűzön járásokra pár évvel ezelőtt és ennek vannak magyarországi képviselői, ha szeretnéd utána nézek pár névnek, írj rám privátban, ha érdekel ilyesmi.
2010. febr. 20. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Elképesztő, hogy egyesek ilyesmiben hisznek...
2010. febr. 20. 14:20
 4/6 anonim válasza:
Mert léteznek, az én pasim is az :) és nem pitin jó sorsom van!!!!!!!
2010. jún. 3. 21:30
 5/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne a samanizmus, mint gyógyító/öngyógyító technika. Tehát amely inkább a pszichoterápiához áll közelebb, mint az ezotériához. De nem vagyok kíváncsi sem politikai csoportosuláshoz kötődő sámánra, sem olyanra, akinek kimondottan az a célja, hogy tőkét kovácsoljon a technikából. Ha még olvassák az előző hozzászólók ezt a közel egy évvel elkésett reakciót, kérem, írjanak :)
2011. jan. 14. 01:32
 6/6 anonim válasza:
Ja bocs, közben észrevettem a privát levél funkciót :)
2011. jan. 14. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!