Ha ez a honlap anoním akkor most nem szabadna megmondanom hogy Kis Mariska vagyok, és Tikkattfalváről gyüttem?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 22:45
2/14 anonim válasza:
Maris, basszus, te vagyol az??? Én meg a Gizi a szomszédbó!
Megállj, megmondom a Julcsáéknak,hogy itten tengeted az idődet, lesz pletyka a faluban, oszt leshetsz, te huncut!
3/14 anonim válasza:
Julcsa vagyok!!Gizi az urad megint reszegen fetreng a ganyeban.Gyere erte.
4/14 anonim válasza:
Marcsikám, édes lyányom, hányszor móndjam még, hogy rosszat tesz ez az interveb???
5/14 anonim válasza:
Maris! Szoval a fozes helyett, itt toltod az idod?- ferjed Ambrus :)
6/14 anonim válasza:
Maris, mennyé mán a gíp elűűű!! Meg kőő etetnyi a desznyóókat!
7/14 anonim válasza:
Na most lebuktá drágalátos menyem! Aztat mondtad,hogy kikapcsóták az áramot nálatok,oszt kellett 100 ezer forint. Most akkó petróleummal megy az a gíp?? Na várjá csak,megkapod a magadít,he mék hozzátok!
anyósod
8/14 anonim válasza:
Te gyesznó fülü! Hát nöm mögmondtam, hogy a főűdeken kő dolgozni. Öröggyé ki a búza táblába örötni, mört mögpönészödik a törmény!
9/14 A kérdező kommentje:
Héj szomszéd hát nem csak én pocsékolom itt az időmet hanem te is! Így beszéljé a faluba rólam! Apjuk! Te nem megaszonntad egyszer hogy nem tudol gépezni?!
2009. aug. 3. 22:35
10/14 anonim válasza:
ha nem szégyelled nyugodtan leírhatod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!