Miért nem engedi meg anyám, hogy lovat tartsak?
Figyelt kérdés
Az addig oké, hogy a hetediken lakunk. Amíg iskolában vagyok, addig biztosan ellenne, naponta kétszer levinném szarni, és aludhatna a lábamnál. Etetném, gondoznám, tisztítanám az akváriumát. De amikor megkérdeztem anyámat, egyszerűen rávágta, hogy nem. :$ Miért? Hogy vegyem rá, hogy tarthassak lovat?
12/L
2012. aug. 6. 23:10
1/25 anonim válasza:
Szegény anyuka a lánya egy stupid girl.
2/25 A kérdező kommentje:
De miért? Szerintem nagyon aranyos állatok. *.* >3 (L) (: *.
És nem is olyan hangosak, mint egy kutya például. A kutya ugat, mintha fizetnének érte. A ló csak néha üvölt, ha rálépsz a kisujjára.
2012. aug. 6. 23:14
3/25 anonim válasza:
Tarts pónit, az kisebb. Vagy hintalovat, az ritkábban kakil. Erkély van?
4/25 A kérdező kommentje:
Erkély az nincsen. De van helyette TV a WC-ben. Tényleg... A lovat rá lehet vajon szoktatni, hogy WC-be kulázzon?
2012. aug. 6. 23:17
5/25 anonim válasza:
Csak a pónit, az kicsit értelmesebb. Meg a vizilovat, de azt nem érdemes, mert összetöri a tükröt.
6/25 anonim válasza:
Azért mert a ló sokba kerül és sok gond van vele. Tarts helyette ink. medvedsznóembert, az olcsó, keveset sz@rik és a nap nagy részében csak alszik.
7/25 A kérdező kommentje:
Ahha. Szerintem lehet, hogy tényleg inkább vizilovat kéne tartani. Max leszereljük majd a tükröt...
2012. aug. 6. 23:28
8/25 A kérdező kommentje:
Anyám nem engedi a vizilovat sem. Akkor viszont megint ott tartok, hogy rá kell vennem, hogy lovat tarthassak.
2012. aug. 6. 23:37
9/25 anonim válasza:
Ezt a kérdést... -.-" inkább sz opj le. Az is hasznosabb lenne.
10/25 A kérdező kommentje:
Anyukám nem engedi azt sem.
2012. aug. 6. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!