Mit csinaljak szerintetek eleg rossz jegyeim lettek most a negyedevre es penteken szuloi es anyam ugy lefog kiabalni ha meglassa a jegyeket! Mit csinaljak?
Ha már erről van szó, azt, hogy nem mondom, külön írjuk, meg a le fog kiabálni, azt is külön írjuk. De hát, nem erről van szó.
A rossz jegyekkel most már túl sokat nem lehet csinálni, a több hónapos elmaradásokat, lazsálásokat (nem tudom, mi volt a gond) nem lehet megszépíteni.
Szerintem beszélj anyáddal, mondd el, mi a helyzet, aztán szedd össze magad, különben később, az életben is gondjaid lesznek. Lehet, hogy nem ezt akartad hallani, de nincs semmi varázslat, ami most hirtelen segítene rajtad.
Sajnálnálak...de remélem nem igaz amit mondasz,és ezért tetted a humor kategóriába.^^
Ha igaz,akkor Olgának igaza van,neked kell MÉG MA odamenned hozzá,és töredelmesen bevallani.
mivel a humorban volt azért írtam azt. ha komolyan kérdezed igen jobb ha tőled tudják meg. sok sikert.
első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!